Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodsza partnerka

Polecane posty

Gość gość

Od prawie roku jestem z kobieta moich marzeń Ona 34 ja 50 l Teoretycznie mam czego chciałem ,długo walczyłem o jej względy i jesteśmy razem Ale tez tu zaczyna się problem, początek naszego związku to było coś na zasadzie ze kropla drązy skałę,z jej strony bez entuzjazmu Prawda jest taka ze ją osaczyłem również dzięki pewnej zawodowej i finansowej przewadze Jakis czas temu wprowadziła się do mnie ze swoją córką Ale do dziś nie czuję z jej strony większego zaangażowania Owszem jest urocza ale jakby ciagle nieobecna W łóżku również :/ Nigdy się pierwsza nie przytuli, nie pocałuje mnie, wszystko z mojej inicjatywy Jak mówię kocham,nigdy nie odpowiada Do tego jest piękna kobietą i wiem ze ma w pracy adoratorów,rozsadza mnie złość ale nic nie mogę zrobić bo nie będę ryzykował jej utraty Na razie mam jej ciało wcześniej wydawało mi sie ze właśnie tego chce teraz mi to jednak nie wystarcza Drogie panie co mógłbym jeszcze zrobić ?

Gość gość
A staje ci dobrze? Ile razy w tygodniu ja posuwasz,ile to trwa? Nigdy nie odmawia ci sexu?