Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłótnie takie są normalne?

Polecane posty

Gość gość

Czasami chodzi o sprzątanie czasem o to że dużo rozmawiam z mamą i z nią pisze.. różnie w większości on powtarza to trzeba się rozstać albo lepiej się rozstanmy jak cywilizowani ludzie. O co chodzi? Ja bardzo źle reaguje na te słowa.. mówiłam mu to z resztą i ok kilka razy przemilczalam te słowa ale kilka razy spakowana jechałam do mamy.. jak można ukochanej osobie tak mówić? Że tak będzie lepiej? Ja fakt w nerwach ale chcę rozmowy próbuje dotrzeć a on ze spokojem ok rozstanmy się.. jak nigdzie nie idę tylko zostaje w domu to po 2 dniach ciszy przechodzi i jest ok.. on twierdzi że to są Dla mnie sygnały że mam coś zmienić i skupić się bardziej na związku..nie wiem co robić

Gość gość
Dodam jesteśmy 7 lat razem i bez zaręczyn.. on mówił że gdybym akceptowala jaki jest i słuchała co mówi to bym miała wszystko i ten pierścionek..

to jest zwykły szantaż emocjonalny, spakuj się i wyprowadź na dobre albo nie marudź tylko się przyzwyczaj ;)

Gość gość
Zapetlilas sie, piszesz w kolko o tym samym. Idz pobiegac z muzyka, pogadaj z przyjaciolka, przewietrz sie. Nabierz dystansu. Obowiazki domowe powinny byc podzielone po rowno.