Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadadavodka

Zwiazek z chlopakiem ze zlamanym sercem

Polecane posty

Gość dadadavodka

Witam. Mam 20 lat i od 8 miesiecy spotykam sie z pewnym chlopakiem. On ma lat 25. Mielismy mnostwo wzlotow i upadkow. Zrywalam z nim 4 razy bo nie potrafil sie we mnie zakochac. Caly czas myslal o swojej bylej, ktora w paskudny sposob go wykorzystala i to dwa razy a on bardzo sie w niej zakochal,mysle ze to byla jego pierwsza milosc. Za kazdym razem z nin zrywalam a on pozniej do mnie wracal. Mowil mi ze mu na mnie bardzo zalezy i ze teskni tylko ze potrzebuje czasu. Wie ze go kocham. Ostatnio mu powiedzialam ze mysle ze mnie kocha. I ze albo sie do tego przyzna albo ma mi dac spokoj. Powiedzial mi : Mysle ze cie.kocham...ale nie jest niczego pewny. Wiem ze nie chce cie stracic. Pozniej mu powiedzialam ze nie wien w czym lezy problem. Ze obydwoje wiemy ze cos do mnie czuje. A on na to : Ze nie chce juz tego tak latwo mowic i ze juz nie potrafi. Wiem, ze w dziecinstwie nigdy nie zaznal milosci, zostal tak jakby wytresowany Jest strasznym samotnikiem a jak juz udalo mu sie zakochac to jego byla zerwala z nim po 3 miesiacach, pozniej do niego wrocila i dowiedzial sie ze go zdradzala. Pozniej znowu go zostawila. Od ich ostatniego rozstania minely 2 miesiace. Wrocila do niego w momencie, w ktorym ja z nim zerwalam. Zlamala mu serce dwa razy. Mam wrazenie ze on sie boi znowu zakochac albo chociaz przyznac do tego przed samym soba. Jest nam dobrze razem.Mamy dobry kontakt. Gadamy ze soba kazdego wieczoru godzinami, widzimy sie 2 razy w tygodniu itd. Ale boje sie, ze on sie kiedys obudzi z pewnoscia ze nic do mnie nie czuje. Boje sie ze jest ze mna z braku laku. I nie mowcie mi ze jest ze mna tylko dla seksu bo w to nie wierze. Jedna laska do niego startowala, chciala sie tylko z nim przespac a on jej odmowil. Mnie tez do niczego nie zmusza. Potrafie do niego pojechac i siedzimy przytuleni przed telewizorem. Przedstawil mnie rowniez raz jako swoja dziewczyne swoim znajomym z pracy. Ale nadal jest we mnie ten strach.

Gość gość
Zerwij z tym staruchem i poszukaj chłopaka w swoim wieku

Gość gość
No niestety widac, ze ci nie kocha i raczej po tym czasie cie juz nie pokacha. Ok, lubi z toba spedzac czas, ale jak znajdzie inna i sie zakoch, to ty szybko pojdziesz w odstawke.

Gość gość
Dokładnie, on Wciąż kocha swoja była i nie zmienisz tego, Ciebie nie kocha ale póki co chce być z Toba, spędzać czas, dla seksu pewnie tez. Jak w końcu pozna inna i się zakocha to Cie kopnie w d...e