Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet czy jak się ubieracie

Polecane posty

Gość gość

lub zmieniacie majtki - robicie to przy facecie lub idziecie do drugiego pokoju ?

Gość gość
Ile masz lat, że zadajesz takie pytania?

Czasem robię to przy nim :D ale wymaga to szybkości, bo on mnie wtedy najczęściej próbuje łapać za tyłek albo ci*pkę :P

Gość gość
To zależy,bo na przykład tak na co dzień to często ubieram się lub zmieniam majtki przy facecie natomiast gdy mam okres to z wiadomych względów robię to na osobności.

Gość gość
To zależy,bo na przykład tak na co dzień to często ubieram się lub zmieniam majtki przy facecie natomiast gdy mam okres to z wiadomych względów robię to na osobności.

Gość gość
Szybkosc jest w rzeczy samej najjjjjwazniejsza jezeli chodzi o zakladanie majtek. Wrog majtek czuwa!;)

Gość gość
A moja ostentacyjnie wychodzi do drugiego pokoju , kiedyś powiedziałem że zachowuje się jak pensjonarka, a ta : nie jestem twoja żona i gołej doopy nie pokazuję.

Gość gość
Moja była zmieniała gacie znienacka. Siedzimy sobie w pokoju, a ona podczas rozmowy i siedząc ściąga stare majty i momentalnie zakłada nowe, a potem skakała na kanapie mówiąc hua - hyu ; ja mówię po co , a ona : żeby gacie trafiły w rowek.

Gość gość
Sikać / srać to bym przy facecie nie mogła a zmiana majtek to moja intymna sprawa.

Gość gość
rozumiem, że koopa czy siku to intymna sprawa ale nie czaję co jest intymnego z założeniu gatek... :D