Gość Aleksandra D Napisano Listopad 28, 2017 Haloo kochane powiedzcie mi gdzie najlepiej w poznaniu wykonać botox zależy mi na usunięciu zmarszczki na czole która niedługo zrobi mi w nim dziure! Plis pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2017 polecam Klinikę Promienistą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2017 Bravura Beauty Bar na Kamiennogorskiej 5.Lekarz nie kosmetyczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laura Milka Napisano Styczeń 23, 2018 Cudowny botox w cudownej Prodermie, która czyni cuda. Własnie zrobiłam sobie modelowanie ust botoxem. Naprawdę wyglądają naturalnie, tylko są teraz pełniejsze, ale bez przesady nie mam sztucznych wydętych. Zrobiłam u dr M. Dembińskiej , która najpierw fachowo wyjaśnia, potem dobiera odpowiedni zabieg i wykonuje profesjonalnie, rzetelnie i zaangazowaniem. Umówiłam się na inne zabiegi. Polecam 5+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ula0000 Napisano Luty 13, 2018 Zdecydowanie polecam Klinikę Proderma i pania dr Magdę :) Świetne miejsce, lekarze z doświadczeniem godnym podziwu. Niedawno zrobiłam botoks, efekt super naturalny - widać precyzję i profesjonalizm. Jeśli chodzi o wybór takich usług, to ta klinika jest godna zaufania i polecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roma0 Napisano Kwiecień 2, 2018 Postanowiłam skorzystać z pomocy specjalistów w ProDermie w Poznaniu. Postawiłam na fachowość i profesjonalizm. Zarekomendowano mi lekarzy w ProDermie jako godnych zaufania i bardzo dbających o zadowolenie z usług pacjentów. Poddałam się zabiegowi z użyciem botoksu by zlikwidować zmarszczki i zadbać o jędrność skóry i wygląd. Jestem super zadowolona. Efekty widoczne i samopoczucie o wiele lepsze. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2018 ja również zdecydowanie polecam klinikę promienistą - mają super specjalistów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdalenka199 Napisano Grudzień 29, 2018 Mediart clinic? Na Kochanowskiego ja tam usuwałam zmarszczki kwasem hialuronowym (mam 35 lat), a moja mama wlasnie botoksem (ma 57 lat). W obu przypadkach efekt super, bezboleśnie, twarz od razu wygląda ciut młodziej i jest taka napieta, gladziutka nie wiem ile masz lat, czasem lepiej zacząć od kwasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anika75 Napisano Październik 21, 2019 Ja chodzę do dra Rosińskiego w Aestetic Clinic, to jest na ul. Heweliusza. Pan doktor to jest świetny specjalista, przede wszystkim potrafi doradzić pacjentce i dobrać najlepszy zabieg. To jest bardzo ważne, kiedyś jak byłam na konsultacji u innej pani doktor, to była gotowa mi zrobić wszystkie zabiegi jakie tylko potrafiła... A nie tędy droga. Mnie zależy na tym aby nie wyglądać sztucznie i nie stać się karykaturą samej siebie, więc cenię sobie podejście doktora no i jego kompetencje. Doświadczenie w tej dziedzinie jest szczególnie ważne, w końcu oddajemy w jego ręce swoją twarz i swój wygląd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilusia39 Napisano Listopad 30, 2019 Również mogę polecić dra Rosińskiego Robiłam u niego dwukrotnie botox, a także powiększanie ust. Bardzo miły a przede wszystkim profesjonalny lekarz. Zabiegi wykonane bardzo dokładnie z dużą troską o estetykę W gabinecie panuje bardzo miła atmosfera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidka87 0 Napisano Marzec 1, 2020 Super czytać tak dobre opinie, zresztą na innych portalach też są bardzo przychylne recenzje - ja właśnie planuję zabieg botoxu u dra Rosińskiego w Aestetic Clinic Możecie powiedzieć, czy / jak długo na twarzy utrzymuje się jakieś zaczerwienienie lub ślad po zabiegu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annamar 0 Napisano Styczeń 31, 2021 Dołączam się do przedmówczyń - dr Rosiński i Aestetic Clinic. Osobiście długo szukałam odpowiedniego gabinetu, bo zależy mi na estetycznych efektach, nieprzerysowanych. Czyli tak zrobiony zabieg, że nikt się nie domyśli I dr tak właśnie potrafi robić poszczególne zabiegi. Polecam z całego serducha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach