Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska powinna być monoetniczna, tylko dla Polaków

Polecane posty

Gość gość

bylibyśmy bezpiecznym i spokojnym krajem, coś jak Japonia, a tak to handlarze narkotyków z Czeczeni, Afryki, przemytnicy i oszuści z Wietnamu i Chin, chamscy i leniwi Ukraińcy, obłąkani i agresywni muzułmanie z krajów arabskich, prymitywy z Turcji itd itp Ani nie chcą się integrować, ani mówić po polsku, bo to tępaki generalnie są.

Gość gość
oczywiście zdajesz sobie sprawę z tego, że jesteś mieszańcem polsko żydowsko tatarsko rusko niemieckim i bóg wie jeszcze jakim? Historię swego kraju zna?

Gość gość
60% Polaków to blondyni czyli czystej krwi Słowianie, 37% wymieszało się i uważa za Polaków, a te 3% to żółci, czarni, śniadzi, którzy najechali nasz kraj w ciągu ostatnich 30 lat i nie chcą się integrować, no może 5% z nich o ile się tu urodzili. Wystarczy spojrzeć na Zachód, na te dzielnice ciapackie, gdzie dochodzi to masowych kradzieży, mordów i gwałtów, tego warto uniknąć w Polsce, ale niestety Polacy popełniają ten sam błąd co Niemcy czy Szwedzi.

Gość gość
Polacy bezpieczni, dobre sobie, Polacy są wściekli i niebezpieczni i głupi

Gość gość
W Polsce jest 2 tys. tatarskich mieszańców, z czego 700 jeszcze wygląda na Tatarów, mają azjatyckie rysy. Niemieckiego pochodzenia jest może 250 tys. ludzi z czego uważa się za Niemców może połowa, ale to są Europejczycy w zasadzie nie ma różnic kulturowych, mówią płynnie po polsku, coś jak Polacy w Niemczech po niemiecku. Takich imigrantów nam potrzeba, jeszcze prawdziwych Francuzów, Hiszpanów itd, ale rodowitych, a nie g****o ciapackie. Żydowskiego pochodzenia jest może 30 tys. osób, a wyznaje wiarę może 5 tys. Dopiero od 30 lat trwa nawała azjatycko-afrykańska, wcześniej obcych rasowo można było policzyć na palcach jednej ręki. Na stałe osiedliło sie już 350 tys. obcych, którzy się nie integrują i dorabiają na przestępczej działalności.

Gość gość
ZAWSZE lepszy jest głupi Polak, bo swój, niż głupi Arab, bo takiemu debilowi muslimskiemu może wpaść do głowy rozjechanie dzieci na promenadzie lub wysadzenie się w powietrze w metrze z okrzykiem Allahu Akbar, co Polakowi nawet najbardziej głupiemu i agresywnemu NIGDY nie przyjdzie do głowy.

Gość gość
nie lubię polaków, jesteśmy chorzy z nienawiści i na narzekanie

Gość gość
Arabi są fajni, ci których poznałam w Anglii są mili i dobrzy. Nie wszyscy Arabi to terroryści.

Gość gość
To znaczy, że nienawidzisz siebie, ale jak spotkasz Araba, który rzuci się na ciebie z nożem i zada 30 ciosów w twarz i korpus, krzycząc Allahu Akbar, zatęsknisz za swojskim pijaczykiem krzyczącym na ulicy "k****a mac"

Gość gość
ty się boisz Arabów, ja nie :)

Gość gość
strach determinuje ludzkość we wszystkich decyzjach, dlatego dzieje się zło

Gość gość
Arabowie są wyjątkowo kłamliwi z uśmiechem na twarzy oszukają cię, aby tylko osiągnąć swój cel. Szczególnie chętnie oszukują kobiety. Zapewniam, bo pracowałem i żyłem z Arabami i Afrykańczykami (nie w Polsce), że mówią wam to co chcecie usłyszeć, ale to powiedzą w rozmowach męsko-męskich i wiele innych niezbyt przyjemnych rzeczy o was, których wam nigdy nie powiedzą.

Gość gość
Ludzie tak naprawdę są różni, ale prawdą jest niepodważalną, że do Europy trafia ściek, a nie porządni ludzie. Jedynie niewielki odsetek to ludzie na poziomie, zbyt mało aby był sens ich tu wpuszczać.

Gość gość
o boshe przecież mnie ci arabowie nie podrywali, spotykałam ich na placu zabaw z dziecmi i u jednego robiłam zakupy w sklepiku osiedlowym. Byli mili poprostu. U wietnamc robiłam też zakupy, miły chłop. Generalnie niczym się nie różnią od polaków, prócz wyglądu. Naoglądałeś się telewizji i generalizujesz. Wszędzie widzisz zło i niebezpieczeństwo

Gość gość
13:29 taaaaa bo ty jesteś na poziomie, wmawiaj sobie tak