Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzinka EN

Truskawka od Le Petit Marseillais

Polecane posty

Gość Rodzinka EN

Żel pod prysznic Truskawka od samego początku urzeka :) Na początku opakowaniem - pięknym, czerwonym i takim bardzo truskawkowym. Lubię opakowania produktów Le Petit Marseillais - przywołują pozytywne skojarzenia. Po otwarciu truskawkowy zapach sprawia, że można poczuć się jak w piękny, letni dzień - cudownie i odprężająco. Żel pachnie po prostu obłędnie. Żel pieni się bardzo dobrze i nie ma też problemu z jego rozprowadzeniem - mimo, że niektórym może wydać się zbyt rzadki. Żel nie podrażnił, ani nie uczulił mojej skóry. Jest delikatny. Moja skóra była miła w dotyku po użyciu żelu, a przyjemny zapach utrzymywał się jeszcze przez jakiś czas. Już samo korzystanie z żelu pobudza zmysły i odpręża. #truskawkowylpm #ambasadorkalpm #lpmprzedluzalato

Gość soniaaa
Ja również miałam przyjemność przetestować płyn do mycia ciała Truskawka od Le Petit Marseillais. Jestem zachwycona cudownym zapachem, konsystencją żelu oraz tym jak świetnie się pieni po nałożeniu na skórę. Polecam każdemu! :) #truskawkowylpm #ambasadorkalpm #lpmprzedluzalato

Gość patrissa
#truskawkowylpm #ambasadorkalpm #lpmprzedluzalato Dziewczyny racja! Uwielbiam ten żel od pierwszej chwili; z jednej strony pyszna soczysta truskawka, z drugiej odświeżające nuty. Wygodne opakowanie żelu, zamykane na klik- pozwala na swobodne dozowanie. Butelka ma 400ml, ale dzięki swojej budowie jest bardzo poręczna i nie wyślizguje się nawet z mokrych dłoni! Sprawdzona receptura, pozwalająca na skorzystanie z tego co najlepsze z natury. Jak dla mnie nie jest rzadki; konsystencja jest bardzo fajna- łatwo się go rozprowadza. Bardzo delikatna piana skutecznie oczyszcza naszą skórę, nie pozostając na niej po spłukiwaniu. Żel tak samo łatwo się zmywa jak nakłada. Podoba mi się jego wydajność, wystarczy tylko trochę by umyć całe ciało. Uwielbiam ten słodki zapach, który przenosi mnie wspomnieniami w słoneczne czerwcowe poranki na działce rodziców, gdzie leżąc na tarasie zajadałam się pysznymi truskawkami! Świeży zapach pobudza do działania i przypomina mi świeżość jaką daje rosa w letnie poranki!