Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POCZĄTEK WIECZNOŚCI 2

Polecane posty

Gość gość

uhuhu ktoś chyba boi się hejtów i zablokował poprzedni temat

Gość gość
i znowu panstwo gomulka sie panosza.. i kasuja temat

Gość gość
a niech sobie kasują, osoby, które mają własny rozum wiedza żeby "brać ich na chłodno" i nie na poważnie. te ich słodzenie i słodzenie tych nastolatek pod komentarzami to mi już się przesłodziło, sam cukier bleee. Na te spotkania to chyba chodzą uczniowie w ramach nauki religii przecież same dzieci tam są z tego co widząc na zdjęciach. Az mi ich szkoda, że już tak w młodym wieku mają prane mózgi jakie ich wspaniałe życie czeka za rogiem w ramach cudownego małżeństwa, takie jakim oni są. Szkoda mojego internetu, laptopa na ich dyrdymały. Czasami ich oglądałam tak z ciekawości ale jednak już nie, szkoda czasu. Tylko wkurza mnie, że mimo powszechnego internetu, to nie każdy ma prawo się wypowiedzieć co myśli nawet jeśli to robi kulturalnie. Bo nic nie wkurza bardziej jak kasowane komentarze aby się wybielić i pokazać jakim to jest się cudownym pięknym po prostu idealnym, wybranek Boga do nawracania innych i bycie drogowskazem do cudownego życia per pan M.

Gość gość
tez tak sadze

Gość gość
Okropnie falszywi ludzie. Wszystko pod publiczke, cale CUDowne zycie. A pod dywanem brudy.

Gość gość
Mysle ze ludzie predzej czy pozniej sie na nich poznaja