Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dać w kopercie?

Polecane posty

Gość gość

A wiec idę z osobą towarzyszaca na 18 moich przyjaciół. Koledzy znają się ze sobą i robią razem bo mają wspolnych znajomych przezwolenia co i tzw koszty dzieła na pół. Gdy szłam sama na takie imprezy dawałam 50 zł do koperty jednej osobie. Teraz idę z towarzyszem a koperty dajemy każdemu solenizantowi osobna. I powiedzcie mi ile ja mam tam wsadzić? Sorry ale 200 zł za jedną imprezę to trochę dla mnie dużo :(

Gość gość
Dodam że to pójdzie z mojej kieszeni ponieważ, wyznaje zasadę ze ja zapraszam więc ja place

Gość gość
Oszalalas chyba dziewczyno tyle kasy :o dawniej to się prezent za max 25 kupowalo i żadne gowniarze nie przeliczaly czy im się opłaci impreza czy nie..

Gość gość okej
Jubilatom dajecie a nie solenizantom

Gość gość
daj po 50, niech chlopak weźmie flaszkę, a ty dodatkowo babeczki własnej roboty

Gość gość
postanowiłam , że dam 50 zł. boje się , że jak się reszta dowie to będzie miała mi za zle , że wielką panią strugam i się ze swym bogactwem obnoszę

Gość gość
mi na 18tke dawali denne prezenty, maskotkę penisa, kubek z penisem, ksiażkę kamasutre, jedna para dała mi zegarek. Kasy się dawniej nie dawało, albo w moim otoczeniu nie

Gość gość
Wibrator albo sztuczny dydol . Bo samej pójść do sex schopu to wstyd a tak idziecie i mówicie źe to na prezent . Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam cicho być . co ty gadasz

Gość gość
taki sztuczny dydol może sie potem przydać do ucierania masy na ciasto, albo jako mini pałka, jak cię ktoś napadnie na ulicy, zamachniesz się i już po frajerze.

Gość gość
daj jednemu kumplowi 50 i drugiemu 50