Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragoo7

wymiana walut

Polecane posty

Gość Dragoo7

Witam! Może polecicie mi jakiś dobry i bezpieczny kantor online , szukam czegoś bezpiecznego i godnego polecenia . Kolega niedawno wymieniał w https://ekantor.pl/ i jest zadowolony , korzystaliście może?

Gość gość
skorzystaj z www.roksa.pl

Gość rozetkaa
Z pewnością nie zawiedziesz się na Pluskantor.pl. Przewalutowania realizuje w moment, kursy mocno konkurencyjne.

Gość ninina34
Obstawiam że najlepsze są platformy, takie gdzie można społecznościowo też wymieniać, jest wtedy duża szansa na atrakcyjniejszy kurs niż w e-kantorze nawet. Ja jestem najbardziej zadowolona z Gieldawalut.com , dodatkowo oszczędzam poprzez cashback.

Gość gość
Ciekawy model przewalutowań oferuje Amronet, zarówno tak jak w kantorze na szybko jak i po kursie własnym, czyli można zaproponować samemu i wymienić jeszcze taniej.

Gość rocxana
Kantory nie należące do banków korzystniej wyceniają jednak, a działają praktycznie tak samo, polecam zresztą sprawdzić na Pluskantor.pl co i jak, jest to prosty w obsłudze kantor i na pewno bezpieczny, co do cen nie zawiedzie:)

Gość Szafkarska
Oczywiście że przewalutowania nie bankowe mogą być znacznie bardziej opłacalne. Platformy wymiany walut, takie jak Gieldawalut.com którą szczerze polecam bardzo uczciwie traktują klienta i dają więcej opcji na to by korzystnie wyjść na wymianie waluty.

Gość Elizka88
Ja już od dawna korzystam z kantorów on-line - tak jest szybciej i wygodniej, a dodatkowo czuję się bezpieczniej. Korzystałam z kilku, ale tym który sprawdza się według mnie najlepiej i jest niezawodny to http://cinkciarz.pl. Wymieniałam już u nich nie raz, różne kwoty i zawsze wszystko przebiega bezproblemowo. Dla mnie to ogromna wygoda, zwłaszcza, że często podróżuję i nie wyobrażam już sobie biegać po obcym mieście i szukać kantoru - a tak odpalam komputer i wszystko mam praktycznie od ręki :)

Gość gość
W ten sposób już od kilu lat realizuję przewalutowania. Ceny bardzo łatwo jest sobie porównać, więc chyba nikt nie wątpi już że e-kantory są najtańszą opcją? Najchętniej ostatnio wymieniam przez Pluskantor.pl gdyż posiada mobilną wersję na telefon, a ja nie siedzę cały czas przy komputerze. Dzięki temu dostęp do kantoru mam zawsze.

Gość gość12de
Ja wymieniam od kilku miesięcy w Kantor Ekspert i oceniam poziom ich usług jako profesjonalny

Gość gość
Największym zaufaniem darzę Amronet- dzięki kilkuletniej i zawsze pozytywnej współpracy, teraz kantor jest jeszcze wygodniejszy dzięki możliwości korzystania z usługi w wersji na smartfony.

Gość nadjagabbi
Zainteresowałam się ostatnio nowymi kantorami, głównie dlatego, że można natrafić na korzystne rabaty, nawet na miesiąc jest szansa otrzymać sporą zniżkę przykładowo,prze Gieldawalut.com tak kupowałam walutę - 80% niższa marża, cały marzec praktycznie niemal bez prowizji dzięki temu.

Gość AniaZbisz
Jak wypatrujesz w e-kantorach korzystnych promocji, zajrzyj do Pluskantor.pl. Z tego co wiem nadal pierwsze przewalutowanie jest darmowe (bez spreadu, prowizji, absolutnie żadnych kosztów). Ja skorzystałam z tej oferty w lutym jak jechaliśmy z dzieciakami na ferie, taniej nie mogło się przytrafić.

Gość izamana
Ten rabat jest aktualny, zarejestrowałam się w Pluskantor.pl tydzień temu i faktycznie pierwsza wymiana za free, trochę żałuję że była to mała kwota bo miała okazję aż to 5000 każdej z dostępnych walut, ale tak jak teraz patrzę już bez promocji też ok- spread 2 gr. zaledwie.

Gość basska27
Trzymam się takiej zasady aby korzystać wyłącznie z zaufanych kantorów i tak właśnie konsekwentnie się trzymam Amronet. Wiadomo, gdyby oferta nie była dobra, zmieniłabym na inny ale nie ma absolutnie powodu ku temu, kursy są lepsze niż w wielu innych czy to starszych czy nowszych e-kantorach.

Gość Modzio45
Dokładnie tak. Wybierając kantor internetowy warto sprawdzić jego wiarygodność. Nigdy nie korzystam z kantorów, których nazwy w ogóle nie kojarzę. Dlatego od dłuższego czasu korzystam wyłącznie z Cinkciarza. Z tego co kojarzę byli pierwsi na rynku i nigdy nie słyszałem, żeby działo się coś złego. No i mają licencję KNF-u, a to tylko uwiarygadnia ich działalność.

Gość Makowski
Ja osobiście uważam, że wymiana w kantorze bo słyszałeś o nim w telewizji albo widziałeś reklamę w internecie to nie jest najlepszy wybór... Przy wyborze należy kierować się kursem czy on jest dobry i czy kantor nie pobiera prowizji bo nawet jak kurs jest dobry to prowizja sprawi, że będzie najgorszy. A poza tym czasem te duże kantory mają gorsze warunki wymiany niż te małe. Chociaż ja sam wymieniam w dwóch w www.cinkciarz.pl i www.kantorekspert.pl z obu jest naprawdę zadwolony

Gość Julcia30
Ja wymieniam na Cinkciarzu nie tylko dlatego, że jest najbardziej znany a dlatego, że zawsze wymieniam większe kwoty i przy wymianie na Cinkciarzu kurs dopasowuje mi się automatycznie do najkorzystniejszego. Dodatkowo kiedyś miałam okazje negocjować kurs na czacie online i też wyszłam z negocjacji dobrze.

Gość cykada288
Uważam, że najlepiej kantor przetestować, parę razy drobne wymienić po prostu. Wtedy można się najlepiej zorientować czy szybko działa, czy jest funkcjonalny i czy np. kur się nie zmieni jak się zalogujesz. Niemniej jednak żałuję jednej rzeczy trochę wspominając takie próbne przewalutowania, chodzi o to, że pierwsze w Pluskantor.pl do 5000 było darmowe (i ta promocja jest nadal), a ja wtedy tylko 100 zł wymieniłam na EUR. Z drugiej strony jednak jako że przy tym kantorze zostałam każdą wymianę waluty mam realizowaną korzystnie i błyskawicznie, więc chyba wyszlam na swoje prawda?

Gość zoeti
Giełdawalut.com jest jednym z tych kantorów internetowych, które mogę polecić bez chwili zawahania. Zobaczcie, że oferuje lepsze kursy niż większość konkurencji. Realizacja przewalutowań zawsze sprawnie przebiega, panel nie muli, wszystko zautomatyzowane i działa bezawaryjnie.

Gość gość
Na platformie Amronet warto kupować walutę, przestrzegają zasad bezpieczeństwa i liczą się z klientem. Bezproblemowy kontakt zawsze gdy zaistnieje potrzeba zapytania (mail, czat, infolinia), czytelne zasady współpracy i chyba najlepsze kursy w necie.

Ja od jakiegoś czasu korzystam z kantoru internetowego Pomarańczarni i mogę śmiało polecić. Mają też punkty stacjonarne, więc jeśli ktoś preferuje taką formę wymiany walut to ma taką opcję :)

Gość Romek

- Kantorekspert.pl - Korzystam od lat i polecam. Mają super kursy 

Gość Maciex_82

Ja czy tam gotowe czy internetowo to zawsze wymieniam w pomaranczarni. Kiedys taka babka mi polecila, ze niby spoko i faktycznie najbardziej racjonalnbe maja te kursty.