Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubanadzieja

Ważę 100 kg.

Polecane posty

Gość grubanadzieja

Hej. Mam 24 lata, dziecko, męża, 160 cm wzrostu i ważę 100 kg. Półtora tygodnia temu weszłam na wagę i się popłakałam. Widziałam po ubraniach, że rosnę, ale nie zdawałam sobie sprawy, że aż tak. Od razu zaczęłam walkę. Od tamtego czasu stosuję dietę niskokaloryczną i codziennie ćwiczę na rowerku stacjonarnym 30 min(na razie więcej nie daję rady) + 20 min cwiczenia z hantlami 1 kg. Pomozcie w walce grubasowi.

Gość gość
Może lepiej będzie jak poszukasz dobrego lekarza. Może ta twoja waga to nie tylko z jedzenia,a poza tym odchudzając się sama możesz narobić sobie problemów przy takiej nadwadze.

Gość gość
Powodzenia i odwagi. Zgadzam się z przedmówczynią - znajdź dobrego lekarza, który zna się na leczeniu otyłości, bo możesz sobie narobić większych kłopotów. Samodzielne ćwiczenia i "mniej żryj" są dobre dla zdrowych i szczupłych jako profilaktyka, lub z lekką nadwagą. Na pewno usłyszysz mnóstwo takich porad "wystarczy mniej żreć, jeść więcej warzyw" - ale to bzdura, nie wierz w to. To nie działa u osób z II stopniem otyłości i wyżej.

Gość gość
a po co leczyć otyłość. Mniej jedz i tyle a apetyt trzeba poskramiać ciepłymi napojami i do przodu.

W sierpniu tez tyle ważyłam. Juz jestem lżejsza. Poradziła sobie sama odpowiednią dieta. Trzymam kciuki.

Gość gość
Gdybyś nie weszła na wagę to nie wiedziałabyś o tym, że jest bardzo źle? :D 100 kg waga nie bierze się z powietrza. Spory kawał czasu musiałaś zapuszczać się, żeby dojść do takich rozmiarów.

Gość ninia7
Oh kochana, walcz, trzymam za ciebie kciuki tak mocno ze zaraz mi odpadną !! Karmisz jeszcze maluszka piersią? Bo jeżeli nie, to masz do wyboru całe bogactwo dobrych produków, warzywa, owoce, rybki, ale tylko te świeże, wybierz się do dietetyka, koniecznie, i bardzo dobrze, ze sie ruszasz, nie podjadaj pomiędzy posiłkami to da się wytrzymać, jedz o równych porach dnia i możesz do tego dorzucić iqacai jeżeli nie karmisz, poczytaj o jagódkach acai sobie, koniecznie! Trzymam kciuki mamuśka!

Gość gość
ale obłuda marketingowa....:(

Gość grubanadzieja
Nati32 jaką dietę stosujesz?

Gość gość
hej Badania jasne że zrób ale jestes młoda i dasz radę sama:nie podjadaj , odstaw słodycze, ruszaj sie DASZ RADĘ Pozdrawiwm i trzymam kciuki

Gość gość
Nie, nie wystarczy mniej jeść - tkanka tłuszczowa (jak każda tkanka każdej żywej istoty) jest biologicznie zaprogramowana, by walczyć o przetrwanie - nawet jeśli próbujemy ją "zagłodzić". Osoba otyła ma zupełnie inną gospodarkę hormonalną niż człowiek zdrowy. Ma też (często) wiele dolegliwości pobocznych na które dieta również ma wpływ (np. bardzo łatwo jest osłabić układ kostny który i tak już jest ponad siły obciążony). Nie, kupowanie i branie tabletek nie pomaga. Suplementacja ma sens tylko o tyle, o ile prowadzi do konkretnego celu (np. masz zbyt mało magnezu we krwi, co wiesz bo zbadałaś, przyjmujesz suplement, po pół roku kontrolujesz czy się zwiększył i porównujesz to z objawami klinicznymi) - a nie kupujesz jakieś za przeproszeniem g.... o i łykasz w nadziei na cud.

Dietę niskoweglowodanowa. Mój temat to 30,40kg w dół od początku walki.

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko!

Gość grubanadzieja
Hej:) Zważyłam się dziś i jest 3 kg na minusie!:) Jem 5 posiłków dziennie. Sniadanie 300 kcal II Sniadanie 200 kcal Obiad 300 kcal Podwieczorek 100 kcal Kolacja 200 kcal Ćwiczę 30 minut rowerek i 20 min hantle 1kg. Dziś poczułam, że na rowerku mogę jeździć dłużej, więc od poniedziałku będzie to 40 min.

Gość gość
Świetnie - do przodu małymi krokami. Nie poddawaj się. Pamiętaj, żeby także się mierzyć i jeśli masz możliwość - rób sobie zdjęcia w tych samych ubraniach, tym samym miejscu itp. - do porównania. Będziesz miesz pełniejszy obraz tego jak chudniesz.

Gość gość
Absolutnie za mało kalorii, będziesz mieć wielkie jojo po takiej diecie. Chyba, że liczysz na szybkie efekty, a nie na trwałe schudnięcie. Zanim zaczniesz restrykcyjną dietę to się trochę doucz, choćby w internecie, ile kalorii powinnaśj eść przy Twoim trybie życia i wadze. Jak będziesz jeść 1000 kalorii narobisz sobie kłopotów w dłuźszej perspektywie. Chyba, że jesteś osobą o wielkiej samodyscyplinie i masz zamiar tak się odżywiać do końca życia.

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko!

Gość gość
Oprócz ćwiczeń ważna jest zbilansowana dieta. Trzeba policzyć żeby każdego dnia zjadać tyle samo kalorii. http://dieta-luks.pl/54203 Dzięki tej stronie udało mi się ułożyć fajną dietę. Dzięki niej schudłam 9 kg w miesiąc oczywiscie po godzince ćwiczeń dziennie. Polecam szybko i prosto Oby kolejne 9 kg w dół do sylwestra!

Gość gość
Myślę, że w tej sytuacji przyda się dobry zestaw ćwiczeń i sensowna dieta! DOBRY TRENER TO PODSTAWA:) wejdź na stronę najlepszego trenera w Polsce www.igortreneronline.pl ! POLECAM

Gość gość
Podstawa to zdrowa dieta połączona z aktywnością fizyczną ,wszystko znajdziesz tutaj http://dieta-luks.pl/44535 .Mi udało się w ten sposób schudnąć 10 kg w krótkim czasie.Dodatkowo peeling z kawy na ujędrnienie ciała i zielona herbata do picia ;) Pozdrawiam.

Gość grubanadzieja
-5kg na wadze. Nie odpuszczam

Gość gość
hej, gratulacje spadku. Tylko sie nie poddawaj!!! a jak wyglada twoj jadlospis

Gość gość
Gratuluje, oby tak dalej. Waga niedługo znacznie wolniej spadać ale to normalne i się nie załamuj!! "Jeśli możesz o tym marzyć, możesz to zrobić"

Gość grubanadzieja
Dzięki dziewczyny:) Mój jadłospis przykladowy: -śniadanie jogurt naturalny z mieszanka suszonych owoców i otrebow -drugie śniadanie jakiś owoc np jabłko -obiad pierś indyka grillowana w ziołach i oliwie, 1/3 torebki brązowego ryżu, surówka z marchewki, pora i ogórka konserwowego. -podwieczorek sałatka z pomidorów koktajlowych, sałaty i czerwonej cebuli z sosem winegret -kolacja tuńczyk w sosie własnym zz papryka i kukurydza

Gość gość
pyszne menu, jak dlugo sie odchudzasz i ile masz juz sapku. Skad u cb tak ogromna motywacja ze nei odpuszczasz?> Ja co dzien za czynam cwicze i zas odpuszczam albo trzymam idealnie dzien a wieczor podjadam chce schudnac jak sie n ie poddac

Gość Olivvka00
Ehh wiem co przeżywasz, bo sama się kiedyś zmagałam z podobnym problemem i miałam sporo do zrzucenia. No ale pojawił się pewien mężczyzna, który pokochał mnie mimo nadwagi no i postanowiłam schudnąć m.in. dla niego. Więc motywacja była silna, siłownia i dieta poszły w ruch. Do tego się wspomagałam wspomnianym wyżej Iqacai i mój metabolizm się poprawił. Łącznie schudłam 32 kg, co uważam za swój mega sukces.

Gość grubanadzieja
Odchudzam się 3 tygodnie. Motywacją jest zdrowie no i wygląd. Mam dopiero 24 lata i nie mogę sobie wybaczyć, że tak bardzo się zapuscilam. Zaczynały puchnac mi nogi. Bolały plecy i dostawałam zadyszki po przejściu szybkim krokiem parunastu metrów. Mam dziecko, nie chce być grubasem wśród atrakcyjnych mam na zebraniach w przedszkolu. Chcę żeby mój mąż patrzył na mnie z pożądaniem. Tyle.

Gość grubanadzieja
Hej:) ja juz -8 kg!:) Bez glodzenia się i desperacji.

gratuluje ! na poczatku waga szybko spada bo glownie tracimy wode z organizmu, ale jakiego todaje kopa! proponuje ci kochana zmierzyc obwody i porownywac spadek cm bo z waga to roznie bywa w zaleznosci co zjemy iod dnia cyklu rowniez :) dla mnie kazdy zgubiony cm jest na wage zlota-wazniejszy od kg gdyz bmi mam idealne , tylko cialotakie hmmm pulchniutkie i jeansy rozmiar wieksze :) oby tak dalej. powodzenia

Gość gość
Indywidualna Dieta dla Ciebie za SMS (3,4kg w 14dni) na Redukcje lub na Masę dla Kobiety jak i mężczyzny. Dieta dostepna Tutaj http://fitprojekt.pl Pierwsza w Polsce .Schudnij zdrowo i szybko! Otrzymaj swoją indywidualną dietę dobraną do Twojego wieku w kilku prostych krokach!