Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet cwiczacych

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam w domy maszynę do ćwiczeń nordic walking cross. Czy ćwicząc po 3,4x dziennie godzinę, plis dieta uda mi się do sylwestra zgubić zbędne cm? Potrzebuję się pozbyć bloczków i brzucha. Dużego nadmiaru nie mam, ale w sukience brzydko się odznacza.

Gość gość
co to bloczki?

Gość gość
Boczki* literówka

Gość gość
No to pytam czym wedlug ciebie sa boczki? bo to zwykły tłuszcz jest, a nie boczki. masz 5 lat ze sie tak "ciumkasz" ? :o

Gość gość
Zero ćwiczących? Może ktoś się jeszcze wypowie.

Gość gość
Nikt normalny nie cwiczy na takim s**tcie. :)

Gość gość
Nie jedz po 19, zrezygnuj ze słodyczy i fast foodow i ćwicz ale też bez szaleństw i schudniesz :)

Gość gość
Przecież to z******ta maszyna. Coś jak nordic walking z kijkami, tyle że w domu się ćwiczy, bez wychodzenia. Wprawia w ruch więcej mięśni niż jogging. Autorko, nie wiem jak wyglądasz ale zawsze jest tak, że im więcej wazysz szybciej gubisz, osobie nie otylej ciężko szybko zrzucić kg czy cm. Osoba Otylia szybko gubi nadmiar ale dochodzi do pewnego stopnia, i mimo ćwiczeń chudNie dłużej. Tak jest z każdym człowiekiem. Ile masz cm w pasie?

Gość gość
79cm :/

Gość gość
to ty do wakacji nie schudniesz. sio na basen na minimum 1.5h x3 razy w tygodniu

Gość gość
Schudniesz schudniesz. Nie słuchaj tych co się nie znają. Ja miałam 93cm w pasie. W miesiąc zjechalam do 79cm robiąc brzuszki i skreto sklony. Plus dieta. Teraz w pasie mam 58cm. Moja dieta to zero słodyczy i fastfood,ograniczyłam smażone no i ruch. Pij dużo wody, jedz owoce i warzywa a do sylwka na tej maszynie ogarniesz ekstra cialo :)

Gość gość
haha 14cm w miesiac :D w takie bajki to chyba tylko dziewuszka z podstawowki uwierzy :D

Gość gość
17.10 Tak. Miałam duża nadwagę a jak już pisałam wcześniej osoba otyla szybciej chudNie na początku. Organizm spala kalorie i cm znikają, później ten proces zwalnia. Powie ci to każdy dietetyk i trener fitness. Nie wie tego ten kto nigdy nie miał problemów z nadwagą :)

Gość gość
A kto ci takich durnot naopowiadał? :D toż to bujdy obalone już dekady temu :D dietetyk i trener powie ci wszystko co chcesz uslyszec ;) Szkoda, że nie masz tutaj opinii lekarza i miec nie bedziesz. Chyba ze pojdziesz prywatnie to uslyszysz co zechcesz. Nawet to, ze masz niedoczynnosc przy TSH 0.1 ;)

Gość gość
Autorko, nie słuchaj zazdrośnic. Ja cwicząc na orbitreku i stosując dietę( sama ją wymyśliłam), w ciąu 2 miesięcy schudłam 15 kg. Tak, że w ciągu miesiąca jak nic 5 kg zlecisz (oczywiście jak masz z czego).

Gość gość
Czego ja mam zazdroscic? 22% tluszczu? 17 lat treningów na basenie czy bogatego faceta? Oj, sorry, jednak to mam ;)

Gość gość
Wczoraj 19.12 Tu autorka a jaka masz dietę? 15kg w dwa miesiące? Super efekt. Wczoraj 19. 13 Chwalisz się czy zalisz? Nie masz nic konkretnego do powiedzenia w temacie, to się nie wypowiadaj. Matka cię nie nauczyła?

Gość gość
gość wczoraj A kto ci takich durnot naopowiadał? smiech.gif toż to bujdy obalone już dekady temu smiech.gif dietetyk i trener powie ci wszystko co chcesz uslyszec oczko.gif Szkoda, że nie masz tutaj opinii lekarza i miec nie bedziesz. Chyba ze pojdziesz prywatnie to uslyszysz co zechcesz. Nawet to, ze masz niedoczynnosc przy TSH 0.1 oczko.gif Xxxx Ty tak poważnie? Hahaha szkoda, że wielu ludzi dzięki pomocy dietetyka i trenera, przeszło świetna metamorfozę. Ale przecież to oszuści i szrlatani haha:) :) dobre