Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybrał kobietę z dwójką dzieci!

Polecane posty

Gość gość

Mój ex z którym byłam 5 lat, zostawił mnie dla dziewczyny, która znam. Jest młodsza o dwa lata i ma dwoje dzieci, każde z innym... Jeszcze, żeby ona jakoś wyglądała a ma 155cm gruba i fryzurę ma taką, że jakby ktoś jej garnek na głowę położył i obciąl włosy. Nie mogę tego pojąć. Przecież to takie puszczadlo, że każdy kogo zapytanie w naszym mieście o Martynke, to wiadomo o co chodzi. Co on w niej widzi?

Gość gość
pierdol sie. my Martynki jestesmy z******te a Agniesiom hemoroidy w d***e ciągną z zazdrosci :D

Gość gość
Agnieszka nie jestem i nie mówię o wszystkich Martynach tylko o tej jednej konkretnej. Co się tak burzysz? Zabolało?

Gość gość
Kogo ty Agniesiu chcesz oszukac? :D

Gość gość
Martynka łowczyni alimentów jest już ustawiona:)

Gość gość
14.53 Zmien leki, albo lekarza bo chyba mnie z kimś mylisz. 14.54 Zaraz mój ex zrobi jej dzieciora i będą ustawieni. 500+

Gość gość
Nie będą ustawieni, o nie. Jak jej strzeli bachora to ona go kopnie w doope i oprócz 500+ będzie miała 500 ekstra alimentów. A on zostanie z niczym i z długami jeszcze:P

Gość gość
15.02 Moze i tak. Może to taki typ modliszki :D

i dla tego sex po ślubie po to jest dekalog by ludzie sie nie ranili a byli szczesliwi

Gość gość
No pewnie seks po ślubie. W życiu. A jak facet okaże się minutowcem? Lepiej testować przed ślubem.

Gość gość
merkaba dziś i dla tego sex po ślubie po to jest dekalog by ludzie sie nie ranili a byli szczesliwi x Przed slubem wypadałoby jeszcze sprawdzić czyjąś ortografie, by nie hajtnąć sie z analfabetą, ktory nie potrafi napisac poprawnie "dlatego" :D