Gość gość 12 Napisano Listopad 30, 2017 Słuchajcie mam bardzo powazny problem ze swoimi kolezankami poniewaz bardzo mi dokuczaja obgaduja mnie. I nie daja mi zycia ciagle tylko slysze ze jestem nienormalna i wogole tak bardzo sie przejmuje ze czasem opuszczam lekcje. Ale zadaje sie z chlopakiem Damianem z ktorymi spedzam duzo czasu czasami nawet rzucaja we mnie papierkami z kartki noewiem co mam zrobic olewalam to ale poprostu im sie to wogole nie nudzi jedna kolezanka mowi do drugiej ze ja to czy tamto powiedzialam a tak naprawde wogole z zadnymi dziewczynami ze szkoly nie trzymam sie chcialam to powiedziec nauczycielom i dyrektorowi a nawet wicederektorce ale oni mi nie wierza i mowia ze to nie moze byc prawda i ze pewnie sobie cos wymyslam nie mam wogole w nikim oparcia jedynie w tym damianie niewiem co mam mowic czasami sa to takie oszczerstwa ze nirwiem odkad zerwalam ze swoim bylym Piotrkiem i przyjaciółmi prosze nie pisac obrazliwych komentarzy tylko mi pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach