Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kontrola ZUS nie zdążyłam otworzyć domofonu

Polecane posty

Gość gość

Dziś dzwoniły do mnie jakieś osoby domofonem i nie zdążyłam go otworzyć jestem na zwolnieniu ciążowym później patrzyłam przez okno i widziałam że odchodzą jakieś dwie kobiety z teczkami nie wolałam za nimi i się nie wychylam bo nic by to nie dało z 9 piętra i jeszcze bym wypadła, czy jak była to kontrola z ZUS przyjdzie jakieś pismo ? I czy ktoś miał taki przypadek że nie otworzył im domofonu

Gość gość
masz p********e

Gość gość
szykuj sie ze bedziesz musiala jakies wyjasnienie napisac, zapisz sobie ktora byla godzina. dlugo czekali ? w sumie mialas prawo brac no kapiel, mysle ze nie bedziesz miala problemow, ale musisz uzasadnic ze Cie nie zastali. rownie dobrze przeciez moglas wyjsc po chleb do sklepu

Gość gość
Moze świadkowie jehowy ;-)

Gość gość
A od kiedy to na zwolnieniu ciazowym trzeba siedziec jak przyranym w domu?! Zawsze jest napisane ze mozna chodzic.....

Gość gość
Zapisałam sobie wszystko o której byli mam taki domofon że jak nie nacisne w ciagu jakiegoś czasu to nie otwiera, zadzwonili raz i długo i nie udało mi się otworzyć pewnie nie słyszeli że próbuje otworzyć ,z 9 piętra nie zdążyła bym ich złapać i nie będę za nimi biegać na końcówce 8 miesiąca ciąży , gdyby zadzwonili 2 raz nie było by problemu , moze to Jehowi poczekam czy przyjdzie jakiś list

Gość gość
autorko, nie zdarzyłaś się doczołgać? Tłumaczenie idiotyczne.

Gość gość
Nie zawsze zdążysz otworzyć domofon w toalecie przecież możesz być ,kąpać się , spać itp.

Gość gość
Doczołgać się zdążyłam ale domofon nie otwiera jak ktoś dłużej dzwoni :p nie zdążyłabym zjechać na parter i otworzyć im drzwi w piżamie miałam ich gonić po ulicy przy zerowej temperaturze albo wychylać się z 9 pietra i wrzeszczeć o co chodzi