Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Istnieją ludzie z zerowym libido ?

Polecane posty

Gość gość

Znam dziewczynę, która w wieku 27 lat jest dziewicą i nigdy się nie masturbowała. Twierdzi, że nie odczuwa żadnych potrzeb, a jeżeli kiedyś znajdzie chłopaka to będzie się zmuszać do seksu. I nie jest jakaś chora czy upośledzona, jest zupełnie normalna. Nie jest też żadnym przegrywem. Skończyła dobre studia, ma niezłą pracę, jest aktorką teatralną, ma różne pasje, znajomych itd.

Gość gość
Może byś aseksualna, po prostu. Ja mam tak, że libido mam duże, ale mogę je zaspokoić tylko samodzielnie. Nie czuję pociągu do żadnej płci. Beznadzieja :/ Nie wiem, która z nas ma gorzej. Ja czy Twoja znajoma...

Gość gość
nie wiem

Gość gość
A ja czuję ogromny pociąg do facetów, mam też bogate fantazje erotyczne, ale jednocześnie nie ciągnie mnie do seksu w realu :D To jest dziwne, bo na widok atrakcyjnego faceta potrafię podniecić się niczym nimfomanka, ale tak naprawdę uwielbiam się tylko całować. I też wolę zaspokajać się sama niż uprawiać seks. Seks to dla mnie strata czasu i energii - tak, śmiejcie się, ale tak uważam. Oczywiście w realu nikomu się nie przyznaję do mojego podejścia, bo uznaliby mnie za nienormalną... Ale cieszę się, że są osoby, które poniekąd mają podobnie do mnie ;)

Gość gość
czy to temat o broken?