Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog Warszawa dla dużej ciężarnej?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Startuję z duuużą wagą, bo nie zadbałam o siebie po porodzie, który miał miejsce prawie 2 lata temu. Może ktoś poleci dobrego lekarz do prowadzenia takiej ciąży? Z poprzedniego jestem mega niezadowolona, bo jak dostałam ciśnienie to dał mi skierowanie do szpitala, w którym oczywiście nie pracował. Tam leżała przez 3 tygodnie, lekarz mieli zlew na mnie i ostatecznie wywołali mi poród oksytocyną w takiej dawce, że traciłam przytomność i trzeba było zastosować vacuum. Wspomnienie tego porodu jest dla mnie mega traumą, zwłaszcza, że po porodzie usłyszałam od lekarki, że nic dla dziecka nie zrobiła. Szukam więc kogoś kto poprowadzi ciążę i odbierze mi poród. Tylko bez krytyki za wagę. Sama jestem wystarczająco tym zdołowana.

Gość gość
A ile ważysz?

Gość gość
Rozumiem pociazowe kg kilka miesięcy po porodzie,ale żeby przez 2 lata nic z tym nie robic. Porażka.

Gość gość
Ona nie pyta czy porazka czy noe tylko zadala konkretne pytanie. 13.13 co za debilka.

Gość gość
Ponad 100 kg. Bez dołowania, sama jestem tym na maksa zdołowana. Jak byłam szczupła to na innych patrzyłam z pytanie jak mogli tak zatuczyć się. Teraz wiem, że można. Ocenia się łatwo.

Gość gość
oczywiscie ze mozna sie utuczyc , ale po co , przeciez to obrzydliwie wyglada

Gość gość
Prawda- po co? Obrzydliwie to wygląda, też prawda. Ale stało się, jedzenie słodyczy dawał mi chwilowe wytchnienie od niespełnienia zawodowego, problemów z synem, problemów małżeńskich... To jak alkohol. Można się narąbać, ale po co? Przecież pijana kobieta wygląda obrzydliwie. Są różne nałogi.