Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariola_19928

Nieśmiały, niezainteresowany czy zaliczacz?

Polecane posty

Gość Mariola_19928

Od czerwca spotykam się z pewnym facetem. W tym czasie bardzo zdążyłam go polubić, poza tym od początku mnie pociągał, dlatego kiedyś do niego zagadałam, gdy wpatrywał się we mnie przez 5 minut na ulicy. Od czerwca do połowy listopada po prostu spotykaliśmy się na luzie. Spacery, zakupy, wyjścia z jego znajomymi na miasto. Nie było żadnych intymnych gestów, tylko mnie przytulał. W związku z tym uznałam, że nasza znajomość ewoluuje w kierunku koleżeńskiej. Jedynie raz wyskoczył z tekstem, że mam mega seksowny tyłek i chciałby zobaczyć go w jeansach. W połowie listopada poszliśmy razem z jego przyjaciółką i jej facetem na wspólną imprezę. Było naprawdę fajnie, ale cudów się nie spodziewałam. No i wtedy on mnie zaskoczył. Chwycił mnie za rękę, objął w pasie, trzymał za tyłek, całował po włosach, a potem pocałował z języczkiem. Bardzo mi się to spodobało. Wtedy też zapytał: dlaczego nie mam faceta. Tamtego wieczoru proponował też, żebym wpadła do niego na noc, ale jak odmówiłam, to nadal był miły i czuły. Tylko mnie przytulił, pocałował w głowę i objął w pasie, żeby zaciągnąć mnie na spacer do pobliskiego parku. Potem odprowadził do domu i był bardzo romantyczny. Bardzo się zdziwiłam, że gdy następnym razem zaproponował mi wspólny spacer do parku, ale nawet nie chwycił mnie za rękę. W końcu sama pocałowałam go w policzek, wtedy się zarumienił. Na drugi dzień po 23 napisał mi SMS-a, żebym do niego wpadła. Wtedy nie mogłam, bo na drugi dzień miałam w pracy mały armagedon. Nazajutrz po mojej odmowie normalnie zapytał, co porabiam, powiedziałam mu, że wybieram się do przyjaciółki. W zeszłą sobotę wypomniał mi to wyjście do przyjaciółki. Udało mi się to wszystko sensownie wyjaśnić, gdy już było dobrze, to zapytał, gdzie jestem. Pech chciał, że znowu u przyjaciółki, ale tym razem innej. Obraził się do wtorku, wtedy już się normalnie odezwał, wczoraj też normalnie rozmawialiśmy, radziłam się go w kwestiach związanych z motoryzacją. Na koniec wysłałam mu całuski. No i dzisiaj zaskoczył mnie swoją wiadomością: śniłaś mi się dzisiaj, to był bardzo miły sen. Odpisałam mu w miłym tonie, po czym zamilkł. Dzisiaj i tak zamierzałam zaproponować mu wspólne spotkanie, bo w tygodniu rozmijaliśmy się ze względu na pracę. Niemniej ogólnie nie rozumiem jego zachowania. Czasem myślę, że on jest nieśmiały, po czym dochodzę do wniosku, że jest niezainteresowany. Po akcji z SMS-em po 23 pomyślałam nawet, że chce mnie tylko zaliczyć.

Gość gość
Tak, chce Cie tylko zaliczyć. Nagle na imprezie robił odważne gesty, nabrał odwagi bo pewnie wypił i się rozluznil. Gdyby był zainteresowany Toba jako osoba to juz dawno dazylby do pocałunków, bliskości a tego nie robił, yrjafowal Cie jak koleżankę, choć już dość długo się spotykacie, od kilku miesięcy. Pewnie z braku laku pomyślał, ze fajnie by było Cie przelecieć. Tak to wuflada. Zresztą jego fochy są śmieszne, To Ty Nie możesz się spotkać z przyjaciółką?mieć innych planów oprócz spotkań z nim? Oczekuje ze bedziesz tylko czekac w domu az on laskawie zaproponuje kolejne spotkanie?Kim on jest dla Ciebie żeby sie o to obrazac, nawet nie Twoim facetem, tylko kolega który widać, nie jest zainteresowany związkiem z Toba. Śmiać mi się chce jak piszesz ,,pech chciał ze akurat byłam u przyjaciółki kiedy on napisał" :D. Jaki pech? Widać ty jesteś z tych co cale życie podporzadkujesz facetowi i będziesz miała wyrzuty sumienia ze spotkalas się ze znajomymi bo powinnas przecież warować pod telefonem czekając na jego odzew. Wez się zastanow

Gość gość
* traktował Cie jak kolezanke. I te Twoje sensowne wyjaśnienia, dlaczego smialas umówić się z przyjaciółką :D ha ha przepros go ładnie za to i więcej nie popelniaj takich błędów, masz przecież byc na każde jego zawolanie :D wtedy na pewno bedzie Cie szanował...

Gość gość
Ja tam bym w to nie weszła.