Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie skorzystałam z pomocy super trenera bo dobry trener to podstawa : ) zapraszam serdecznie na stronę najlepszego trenera w polsce: www.igortreneronline.pl

Gość gość
odchudzać tzreba się z głową i najlepiej jest to robić pod okiem jakiegoś specjalisty, który ułoży nam dietę odpowiednią dla naszego organizmu. Pamiętam jak moja koleżanka się odchudzała i ona praktycznie nic nie jadła i później jak wróciła do swoich ulubionych fast foodów to co zjadła to już miała zaparcia i wzdęcia. Dlatego nie można mieć takiej diety. Trzeba jeść wszystko ale w małych ilościach. Dobrze, że ten dicopeg 10g jej pomógł, nie musi się przynajmniej męczyć z tymi problemami trawiennymi

Gość gość Niuńka
W moim przypadku super efekt dało zastosowanie Slimunox. W 3 miesiące waga spadła o 11 kilo

Gość gość Dorota
Nie ma lepszego sposoby na odchudznaie jak zastosowanie Slimunox

Gość gość Baśka
ja zdecydowąłam się na zastosowanie Slimunox. jak na razie wychodzi że moja intuiacja się nie myliła, bo biorę te tabletki od pół tora miesiąca i już 7 kilo mniej

Gość gość
w czasie odchudzania dobrze jest pić roztwór dicopeg 10g, który ułatwiaja wypróżnienie przy czym nie powoduje skurczów, bólów brzucha ani nagłego parcia.

Gość gość
Ja już myślałam że nie udam mi się wcale schudnąć bo na prawdę wypróbowałam już wszystko.Ale tak było do momentu do puki nie trafiłam na Foreverslim.Dzięki tym tabletka na prawdę w moim odchudzaniu zmieniło się wiele.I wszystkie te zmiany były pozytywne.W sumie udało mi się schudnąc 15 kg .Dla mnie rewelacja

Gość gość
Sądzę że miałam bardzo dużo szczęścia trafiając na Slimunox.Pierwsze podejście do odchudzania z pomocą tabletek i od razu bingo.Systematyczne branie tych tabletek pozwoliło mi na dużo większy spadek wagi niż kiedy tylko byłam na samej diecie.W efekcie całej kuracji schudłam 15 kg.