Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beaatkaaa 39

Siostra bierze syna na babski wypad .

Polecane posty

Hej jadę nie długo z dwiema siostrami i przyjaciółką na taki babski wypad do spa w gdańsku siostra coś się tam z synem pokłóciła 14 letnim nie ma go z kim zostawić i bierze go ze sobą. Co o tym myślicie mi się wydaję że nie jest to najlepszy pomysł ale dziewczyny mówią że super pomysł.Nie mówiłam na głos że mi się to nie podoba bo myślałam że spędzimy czas w babskim gronie a pytam się jej jeszcze i co będzie z nami tak po sklepach chodził nie będzie mu się nudziło a Ona oj tam będzie i się śmieje dla mnie to bez sensu ale dobra...

Gość gość
Powiedziałabym jej otwarcie, że mi to nie pasuje i żeby sobie darowała wyjazd. Nie po to 3 osoby się wyrywają, żeby holować cudzego naburmuszonego 14-latka, nie móc swobodnie pogadać itd. Miałabym w nosie taką atrakcję.

Gość gość
To przedstawiaj swój argument albo planujcie jechać gdzieś jeszcze kiedyś tam bez niego

Gość gość
to co to za babski wypad z bachorem? porażka. zrezygnowałabym, niech jadą same, a ty jedz z tą przyjaciółką w innym terminie

dajcie już spokój musicie być stanowcze to chłopak wam się nie rozbryka a jak mama go do pionu postawi to wyjazdu wam nie popsuje spokojnie

Gość gość
Ja bym pojechała z przyjaciółką we dwie, w najgorszym wypadku odłączyła się od rodzinki na miejscu. Nie po to się umawia na babski wypad, żeby potem uważać na każde słowo przy nastolatku.

Kaha1122 no mam nadzieje że się uda jakoś :) siostra też nie daje sobie w kasze dmuchać, mam nadzieje że grzeczny będzie tylko ja myśle po co on nam tam

Gość gość
Daj spokój beatka dzieciak nie popsuje wyjazdu będzie z 4 kobietami więc będzie się wstydził sceny robić poradzicie sobie :)

Gość gość
A kogo obchodzi zachowanie dzieciaka? to stary koń, on sobie pewnie najchętniej w hotelu zostanie. Chodzi o to, że nikt normalny nie ma ochoty na babskie pogaduszki w obecności nastolatka. Nawet z rodziny. A cel wyjazdu był właśnie taki - pogadać sobie, spędzić czas W GRONIE DOROSŁYCH.

Gość gość
Przyjaciółce nie przeszkadza, bo co ma powiedzieć, jak twoje siostrunie już ogłosiły, że to żaden problem?

Gość gość
Totalny bezsens.

Gość gość
Będzie kto miał wam torby nosić i paznokietki malować hahah :D

Gość gość
Odpuściłabym sobie taką atrakcję, co innego babski wyjazd, nieraz z pikantnymi rozmowami, totalnym luzem, masażami, chodzeniem w majtkach przy koleżance i winem przez pół dnia, a co innego dorastający chłopak jako towarzystwo. Szkoda by mi było czasu i pieniędzy. Ale jaki problem zostawić 14-latka w domu?!

Gość gość
To już nie to samo, żaden babski wyjazd.