Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zalujecie ze bylyscie w zwiazku z mlodszym facetem

Polecane posty

Gość gość

i jesli tak to dlaczego? Ile wynosila roznica wieku? Opisywane zwiazki moga byc mniej lub bardziej powazne.

Gość gość
Tak. Bylam w takich dwoch. Durne szczeniaki. Zero normalnego myslenia.

Gość gość
Ja zaluje, ze nie doszlo do niczego z jednym mlodszym i tak sobie mysle, ze ... moze to i dobrze? Czekam na wasze opinie. Niby kazdy czlowiek jest inny, ale jakas srednia da sie moze wyciagnac z waszych wypowiedzi.

Gość gość
Byłam z 2 lata młodszym facetem, on 24, ja 26 lat, powiem tyle, nigdy więcej młodszego, mało który jest ogarnięty.

Gość gość
Ja nadal jestem i nie żałuje. Bo to najbardziej dojrzały emocjonalnie i mądry życiowo facet z którym byłam. Różnica wieku to 10 lat.

Gość gość
gość dziś Hm w tym wieku to moze duzo, ale np. on 26, ona 32? Albo on 27 ona 30?

Gość gość
Zależy od faceta i jego podejścia do życia

Gość gość
Jeśli jest dojrzały emocjonalnie to może się udać bo nie jeden taki związek przetrwał na długie lata

Gość gość
Mój się jeszcze nie urodził :P

Gość gość
Powiem Ci czy będę żałować jak moj związek z bardzo dużo młodszym zakończy sie ale póki co to nadal trwa już jakieś 4 lata.

Gość gość
Ja żałuję że zaufalem starszej a ona się na mnie wypiela.

Gość gość
Nie moj związek, ale.kolezanki z biura. Wlasnie robi 40urodziny, ale tego w ogóle po niej nie widać! Typ skandynawskiej urody. Blond, jasna cera kilka piegow. Nie maluje się, styl bardzo luźny jak na poważne stanowisko. Zmarszczki bardzo delikatne. Jakieś 10lat mniej! A jej facet ma 28lat!!!! Para od kilku lat. I dziecko planują. Ale muszę dodać, ze bardzo atrakcyjna laska i nie wiem dlaczego wcześniej nie ulozyla sobie życia.

Gość gość
a badała sie czy może mieć dzieci? chyba trzeba sie spieszyc w wieku 40 lat, a nie "planować"

Gość błękitnaa
Rok młodszy. Nigdy więcej młodszych.

Gość gość
blekitna ile mialas kootasow w sobie?

Gość gość
Ja byłam z mlodszym o dwa. I nigdy więcej. Zawsze wolalam starszych ten jeden raz zwiazalam się z młodszym i żałuję!!! Nie ma to jak dojrzały doświadczony facet! Z młodym bywało wesoło spontanicznie ale poza tym to ciągle sprzeczki chora zazdrosc z byle powodu...

Gość gość
Ciekawe czy ci mlodsi tak samo zachowuja sie w zwiazkach z rownolatkami, czy sa tak samo niestabilni, zazdrosni itd. czy to tylko ze starszymi kobietami

Gość gość
Ja miałam 2 starszych 3 młodszych i to starsi byli niestabilni

Gość gość
Z tego co mi wiadomo bo Mam kumpli swoich czy znam tych od brata to tak. Też się tak zachowują.ale są to szczeniackie związki młodych ludzi a dojrzala chcę pewnej stablinosci. Jak czasmi słyszę ich rozmowy na temat kobiet to... hehe: )

Gość gość
Ale autorka nie mówi o związku ze szczeniakiem tylko z młodszym. Moja ciotka w wieku 60 miała faceta 50. Tez powiecie ze takie szczeniaki maja dziwne rozmowy z kumplami o kobietach? W wieku 26-30 większość faćetow którzy maja dojrzeć kiedykolwiek, dojrzewa, wiec jeśli ten młodszy ma 30+ związek może być super udany

Gość gość
Różnie bywa z ta dojrzałością do 30ki. Moja przyjaciółka ma męża o dwa lata młodszego jest w wieku jej brata. Faceci są w tym samym wieku a różnica kolosalna. Mąż przyjaciółki jest odpowiedzialny, samodzielny, stara sie dla rodziny, ostatnio jego życzeniem urodzinowym było pragnienie jeszcze jednego dziecka. Jej brat za to nie chce dzieci, co prawda pracuje, w miarę dobrze zarabia i potrafi nawet oszczędzić, nie łazi z kumplami na piwo ale lubi sobie grać na kompie, dużo czytać i zakładanie rodziny wcale go nie interesuje.

Gość gość
Moje kumpele mają 3 lata mlodszych mężów i uklada się im bardzi dobrze. To nie wiek jest problemem a niezgodnosc charakterów, celow i dążeń.

Gość gość
Napisałam, ze większość z tych, co ma dojrzeć, dojrzewa do 30. Ale niektórzy nie dojrzewają wcale. Znam mnóstwo 40- latków, którzy nie chcą i nie planują założyć rodziny tylko uważają, ze są młodzi - imprezuja i co kilka lat zmieniają dziewczyny, w miarę możliwości na młodsze od poprzednich i po paru latach je rzucają z błahych powodów. Takie osoby nie umieją budować relacji i cześć nigdy się nie nauczy, cześć po 50, 60 nie mając już powodzenia zacznie się nad sobą zastanawiać, a cześć zmieni jakiś nagły wypadek. Jest mnóstwo niedojrzałych 30-40 latków. I tyle samo dojrzałych 20, dwudziestoparolatków. Są tez niedojrzali dwudziestolatkowie dojrzewający po trzydziestce...czterdziestce...

Gość gość
W tamtym przypadku nawet nie chodzi o dojrzałość tylko priorytety. Mąż przyjaciółki jest rodzinny, chce dzieci a jej brat woli swój czas poświecić sobie. Nie zmienia lasek bo nie wchodzi w związki bo związek to odpowiedzialność za druga osobę , nie czuje sie młodo a wręcz przeciwnie bardzo staro, jak facet po 40ce , nic mu sie nie chce.

Gość gość
Równie dobrze można żałować związku ze starszym mężczyzną lub równolatkiem. Jak mezczyzna jest kretynem to z wiekiem nie zmądrzeje a wręcz przeciwnie stanie sie jeszcze większym kretynem.

Gość gość
Normalny zwiazek tylko z 10 lat starszym mezczyzna! Polecam kazdej.

Gość gość
Z tego co czytam to oczerniacie.mezczyzn ktorzy nie chca robic za pantofla i maja jakies hobby itd.

Gość gość
Nikt nie oczernia mężczyzn, którzy wybierają życie w samotności bo maja hobby i nie maja czasu na związek. Traktujemy niepoważnie mężczyzn, którzy nie chcą dorosnąć i skaczą z kwiatka na kwiatek, tak samo niepoważnie traktuje sie takie kobiety.