Gość gość Napisano Grudzień 1, 2017 Witam! Mam ogromny problem. Mam 17 lat, u mnie w szkole jest pewien chłopak o rok młodszy. Około roku cały czas się na siebie patrzymy mijając na korytarzu, ostatnio gdy szedł do szkoły popatrzył mi prosto w oczy i mój cały dzień był wspaniały. Miałam banana na twarzy do wieczora. Gdy się na mnie patrzy to nie na biust, ubiór czy tyłek, tylko w oczy. Zaczęło mi na nik strasznie zależeć, nigdy nie miałam takiego uczucia. Sama zadaje sobie pytanie dlaczego go kocham i nie umiem sobie na to odpowiedzieć bo nie wiem, poprostu to uczucie, z którym sobie nie radzę. Myśl, ze za kilka miesięcy wyjdę z tej szkoły przyprawia mnie o łzy. W głowie mam urojone chwile jak moglibyśmy być razem, ma codzień nie mogę się skupić, mam same złe oceny, bo wole się położyć i poprostu myśleć o nim. To zaczyna być dla mnie niepokojące. Jak mam do niego zagadać? Bo dłużej nie wytrzymam i chyba prędzej czy później to zrobię?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach