Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiedzcie mi ale szczerze..

Polecane posty

Gość gość

czy jeśli już ktoś kogo dazycie uczuciem przeciagnie ,,strune" tak, że poprostu najzwyczajniej puszczają wam nerwy, bo nie dociera kompletnie nic do tej osoby, i zaczęła się zachowywać egoistycznie, i tracicie cierpliwość..ale tak naprawdę na maxa, po długim czasie próbowania rozmów i nic nie skutkowało, i powiecie w nerwach ze jest np ,, głupim h...em" czy coś w tym stylu, to czy wy też wewnątrz czujecie coś takiego że nie potraficie już czuć tego samego co wcześniej? w sensie taki żal że ta osoba doprowadziła do takiej skrajności w was? taką utratę szacunku, tą taką utratę tej czystości miłości ? w sensie że już na zawsze coś w waszej relacji zmienia te kilka słów? nawet jak ta druga osoba to wybaczy, i uważa że to jej wina, to już coś jest nie takie samo jak wcześniej, przestajecie czuć tą niewinność całego uczucia jakie was łączyło, tylko jakby jedną wielką toksynę? zastanawiam się czy związek w którym padły takie mocne słowa ma w ogóle sens, bo chyba już zawsze to będzie siedziało w tej drugiej osobie co usłyszała o sobie, a sami zawsze będziemy czuć do siebie samych żal że pękliśmy, i do tej osoby że nas doprowadziła do takiej skrajności..

Gość gość
tak albo nie zalezy chłopka ładna a chłopka tylko z dupy to nie ma sensu ale zalezy jak mulezy miedzy stopami skarpetka stoi bo niprana

Gość Ja_Dyzio
wiem o co biega , istnieje tak zwana 'złość' , totalne wkurzenie , wnerwienie , - znam to uczucie nazywane jako 'złość' , należy spróbować po jakimś czasie od momentu totalnego wkurzenia porozmawiać z 'osobą' na konkretny temat aby puściła 'złość' i totalne wkurzenie , wiem, - często tak bywa, że z powodu 'złości' aż gardło jest zapuchnięte i nie można nawet wykrzyczeć jednego słowa a w czasie 'złości' padają słowa na literę 'k' lub 'p' lub 'ch' , moim skromnym zdaniem należy spokojnie zapytać , - jakie masz pretensje i jakie zarzuty ? spokojnie wysłuchać i odeprzeć zarzuty , każde spotkanie i rozmowa ma szansę powodzenia i finał na łóżku w trakcie bzykania a bzykanie jest najlepszym lekarstwem na dobry nastrój i fajny weekend , fajnego weekendu życzę z fajnym bzykaniem !