Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was woli krąglejsze dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie pociągały mnie dziewczyny bardzo szczupłe ani nawet te o normalnej wadze, przy czym kobiety otyłe też mnie wręcz odpychają. Jest poprostu pewnien przedział BMI który mi sie podoba i jest on wyższy niż ten promowany przez Chodakowskie itp. Gdy dziewczyna ma kraglości jest za co złapać i w co wtulić. Dobrze też jeśli te krągłości umiejscowione sa bardziej na wysokości bioder i ud a nie brzucha, przez co nadal zachowane zostają kobiece proporcje. Owszem potrafiłem sie chwilowo zauroczyć gdy dziewczyna była wyjątkowo ładna, jednakże pociąg zawsze czułem do dziewczyny której typ opisałem wyżej, nawet jeśli takowa aparycją nie urzekała.

Gość Teppic   No1
Mnie generalnie dziewczyny pociągają z wielu powodów, ale jak tylko mają tłuszczyk rozplanowany z głową, to nie przeszkadza. Grunt, żeby wyglądać wciąż jak kobieta, nie jak gruszka.

Gość grzejuh
Akurat dziewczyny w tupie gruszki sa wg mnie najfajniejsze

Gość gość123143
Bardzo takie mi sie podobają.

Gość Bosyantek
Też lubie ten typ krągłości. Niestety nie każdej dziewczynie kilogramy dodają uroku. Cześć kobiet gdy utyje to rośnie im tylko brzuch piwny co jest dla mnie akurat aseksualne.

Gość gość
Ja mam taka pulchna i ja od dziewicy pukam

Gość eliśmeli23
Tak naprawdę sporą część facetow pociągają krągłości tylko sie do tego nie przyznaje. Wśród moich znajomych to właśnie te bardziej pulchne maja co chwile nowych facetow zaś te które o siebie dbają, ćwiczą jogging i zdrowo sie odżywiają są zazwyczaj same.

Gość gość
''Dobrze też jeśli te krągłości umiejscowione sa bardziej na wysokości bioder i ud a nie brzucha, przez co nadal zachowane zostają kobiece proporcje.'' Czyli GRUSZKA. Mój ulubiony typ ciała u kobiety. Głównie spotykany u kobiet z południa - Greczynek, Hiszpanek, Włoszek, ale też choć znacznie rzadziej wśród Słowianek.

Gość gość
Moja sie w ostatnim czasie troche spasła i narzeka a jak jej mówię że wyszło jej to na dobre to uważa ze chcę ja tylko pocieszyć.

Gość gość
11:55 Dlatego, że pulchniejsze, krąglejsze kobiety kojarzą się mężczyznom z oddaniem, macierzyństwem, ciepłem i płodnością. Wysportowane, fit, napięte jak struna, wyrzeźbione kobiety owszem są zdrowe i zadbane, ale nie kojarzą się z powyższymi cechami. To tylko skojarzenia, ale na poziomie biologicznym jednak odgrywają dużą rolę w doborze partnerów.

Gość gość
To jet powód dlaczego czasem ładne dziewczyny dziwią się że faceci nie chcą ich, tylko te "brzydsze" . Poprostu ładna nie znaczy pociągająca. Czasem dziewczyna o brzydkiej aparycji moze miec fajne kobiece kształty. Podobnie jak ładny facet przez brak bujnej muskulatury albo zarostu jest dla kobiet aseksualny.

Gość gość12414
22:50, co znaczy, ze ładne? To, ze sa szczupłe? Dla mnie to z założenia błąd myślowy. Krągła dziewczyna moze mieć piękna twarz i seksowna figurę. Puszyste dziewczyny kochają jedzenie, a wiec i seks, nie odmawiają sobie tego, stad maja lepsze branie. Szczupłe dziewczyny przesadnie sie „cenią”, a potem wychodzi, ze maja o wiele mniej seksu niż puszyste.

Gość gość
Wejdźcie sobie na portale randkowe to zobaczycie ze krągłych kobiet 25-40 lat jest tam jak na lekarstwo. Albo chude albo bardzo otyłe. Takich fajnych zaokrąglonych jest malo. Po 40 większość kobiet robi sie gruba, ale to z powodu menopauzy, wiec brzydnie przy tym strasznie.

Gość gość
Kragla rowna sie leniwa i oblesna :-( Tłuszcz nigdy nie jest sexy. Pocieszaja sie tak grubaski tylko . Ohyda, blee...

Gość gość
Tluszcz ZAWSZE jest seksi - piersi to czysty tluszcz. Ze 3% piersi beda stanowily gruczoly, ale piersi to tluszcz .

Gość gość
Gosc z 13:58 w ogole nie zna sie na kobietach. :D

Gość gość
Chudzinki lepiej wygladaja w ubraniu, ale kraglejsze sa o niebo fajniejsze nago, bo sa kobiece, kragle. Sa podniecajace. Szczuplutka nago wyglada jak nastoletni chlopiec. Stad sie zreszta wzielo promowanie szczuplych kobiet.

Gość gość
Sylwia Saint to jest kobieta a nie jakies Rubiki Anje

Gość gość
gość dziś U szczupłej widać narządy intymne a u grubej fałdki z brzucha wszystko zakrywają

Gość gość
Ty chyba mowisz o jakiejs grubasce 150kg. U kraglej dziewczyny wszystko jest widoczne, brzuszek jest okraglejszy, ale nigdzie nie opada, wiec nic nie zaslania. Taka dziewczyna w ciuchach wyglada gorzej, ale po rozebraniu jest mniam, mniam - kobieta, a nie chlopiec.

Gość gość
Kobieta która ma troszkę tłuszczyku tu i ówdzie jest mega seksowna ale taka powyżej 100 kg jest w ogóle nie seksi.

Gość jake49
uwielbiam duże kobiety z okrągly kształt, szeroka biodra i duże pupę - oj tak

Gość gość
Mnie kręcą kobiety które maja małe piersi i wąskie biodra a najbardziej mnie śmieszą kobiety które mają wielkie cycki i latem wywalą dekolt i myślą że są seksi a dla mnie dekolt w duzych piersiach to mało apetyczny widok.