Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studenci lekarskiego traktują nas jak śmieci :( jestem studentką prawa!!!

Polecane posty

Gość gość

A na imprezie prawo i medycyna nasmiewali się z nas. No dobrze mój kolega zaczął szpanowac przed nimi, ale oni nas wtedy zaczęli poniżac i boję się że mieli rację

Gość gość
Autorko a twoi znajomi z kierunku lekarskiego studiują medycynę w Opolu?że są tak niemili?

Gość gość
No jak mój kolega zaczął im opowiadać o karierach rodem z prawa Agaty, to wyrazili swoją opinię i mnie to bolało, bo to była prawda. Prawo to dziś przy medycynie jak maluch do Mercedesa

Gość gość
Depresja mnie jeszcze złapie

Gość gość
Depresja mnie jeszcze złapie

Gość gość
Znam to samo. Moja dziewczyna studiuje farmację, a jej znajomi medycyne i ona opowiada mi, że ma dość tych znajomych, bo oni uważają, że na każdym kierunku poza medycyna kompletnie nic się nie robi. Mówią, że ewentualnie na tej farmacji jest jeszcze jako taki poziom, ale pewnie za plecami ja obgadują, że też nic nie robi. W każdym razie dziewczynaa przez nich kompleksy i chcę się przenosić na medycynę. Ja ją wspieram, ale nie potrafię jej pomoc. Nie wiem dlaczego opinia innych tak silnie działa na ludzi. Co do prawa to uważam, że też barezo ciężki kierunek i szanuje prawników, ale fakt faktem że teraz po prawie perspektywy do d**y.