Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0606

Gdzie poznać dziewczynę, kobietę która lubi anal i seks z dwoma facetami na raz?

Polecane posty

Gość gość0606

Mam 32 lata i od kilku lat niesamowicie kręci mnie seks w układzie 1 kobieta i 2 facetów. Chciałbym mieć taką partnerkę, narzeczoną czy żonę, gdzie zapraszalibyśmy jakiegoś faceta do trójkąta i on rżnąłby ją na moich oczach, a ja w tym czasie podawałbym jej do ust, albo równocześnie zapinali ją w tyłek i cipkę. Oczywiście szukam, niestety ciągle trafiam kulą w płot. Jak już poznam fajną laskę, zaczynamy się spotykać, ufać sobie, dochodzi do seksu i mówie jej o swoich fantazjach to po takim wyznaniu każdy związek był praktycznie skończony. Jednak wiem że są takie laski, przeglądam i nasz zbiornik i zagraniczne portale z amatorami i są tam panie, które uprawiają seks w trójkątach, więc gdzie taką znaleźć ?

Gość malwina_wa1995
Może zerknij na portal społecznościowo-randkowy: http://analseks.pl Kiedyś korzystałam ale tam jest dużo kobiet chętnych na seks ale wciąż mało facetów :) i nie miałam w czym wybierać. Tobie pewnie się spodoba.

Gość gość
malwina_wa1995 dziś ta strona to kolejne płatne gowno dla frajerów. dziękuje, ale nie!

Gość gość
Ja taka jestem ale już mam męża. :):). A gdzie szukać, wszędzie tylko dosyć wcześnie o tym powiedzieć partnerce.

Gość gość0606
No to właśnie mówię. Jak jest już jakaś nić zaufania, pierwsze seksy, to mówie takiej, że kręci mnie jakby dołączył się do nas jeszcze jakiś facet i że chciałbym ją brać na dwa baty i wtedy cała magia pryska, różnie reagują, jedne od razu pokazują drzwi, inne obracają to w żart, ale po niedługim czasie jest "kotku, nie pasujemy do siebie" i w zasadzie zero efektów. Zastanawiam się czy te wszystkie parki na zbiornikach itp co się kochają we większym gronie, to jest aż taki malutki procent ogółu, że trafiają mi się wciąż niewypały, czy ja po prostu coś źle robię? :(

Gość gość
To dziwne. Ja byłam w związku z takim partnerem, który ru/chał mnie w trójkę ze swoimi kolegami. I bardzo mile wspominam te chwile. Teraz jestem z moim mężem, który nic o tym nie wie, ale to nie to samo. Taki tradycyjny seks jaki on ze mną uprawia to nudny jest. Nie da się porównać skali przyjemności.

Gość gość0606
gość 18:00 To dlaczego ja mam takiego pecha, że trafiam na laski, które na wspomnienie o zabawie dwoma fiutami na raz wzdrygają się i twierdzą że to chore i zboczone?

Gość gość
Ja lubie ale mam 18 lat

Gość gość0606
A co ma wiek do tego? Liczy się chęć dobrej zabawy :-)

Gość gość
A kim mnie wezmiesz

Gość gość
Mnie długo namawiał mąż, trochę szantażować i nie ukrywam że na początku robiłam to dla niego. Dopiero z czasem okazało się że nie taki diabeł straszny. A co do zbiorników i innych. Większość to albo fakeowe konta albo kochankowie. Jak chcielismynjuz na poważnie znaleźć kogoś do większego grona to nawet najbardziej "wyuzdane " pary się wykrecaly.

Gość gość0606
Moim marzeniem jest związek z laską, z którą będziemy poznawać jakiś facetów i we trójkę chodzić do łóżka.

Gość gość
Jestem za mloda

Gość gość12314
Tez marze o takim seksie. Moze jakaś chętna pani napisze do mnie @.

Gość gość
pozdrowienia dla Ewki z Łodzi od Arka i Sylwka.

Gość gość
a ogladales.. dawno temu to bylo.. jak se zasiadlem przed tv.. dziewczyna z komputera

Gość do    autora
Człowieku, jak masz takie marzenia to nie szukaj kobiety, życia Ci braknie. Takich facetów jak Ty jest więcej, więc znajdź kumpla, z którym będziesz wyrywać laski na wspólne jepanie. A kobiety to hipokrytki, jak się kroi związek, to żadna nie pójdzie na jakieś hardkorowe bzykanie. "Trójkąt nie, anal nie, no bo pomyśli że jestem łatwa i puszczalska". Ale jak już tylko wchodzi w rachubę niezobowiązujący numerek to wychodzi prawdziwe "ja". Tylko jak już będziesz miał takiego ziomka, to nie flirtujcie, nie bajerujcie, a gadajcie wprost: miałaś dwóch w sobie? Pierwsze reakcje to będzie bulwers, ale potem z reguły jest delikatne "mam jutro wolną chatę"/"a macie wolną chatę?".

Gość gość
w rodzinie poszukaj takich kobiet :)

Gość do        autora
gościu jak jesteś i to czytasz to opisze Ci potem moją historie, tak ku pokrzepieniu i aby tchnąć nadzieje. Powiem tylko tyle, że miałem podobnie :-)

Gość do       autora
w rodzinie poszukaj takich kobiet x hah, ciekawe czy jesteś facetem czy kobietą? :D

Gość gość
do autora dziś kobieta :)

Gość gośćY
Tu raczej nie znajdziesz, a co najwyżej pogadasz sobie z kilkoma onanistami co to wszystko juz przerobili, aż się obudzili ze snu