Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola34234

Pomóżcie

Polecane posty

Gość Ola34234

Hej. Od 4 miesięcy jestem w związku. Mam problem, przejrzałam mu ostatnio telefon i zobaczyłam że utrzymuje kontakt ze swoja była, nie były to normalne wiadomości, codzienne rozmowy po godzinie, Zrobiłam mu o to awanturę a ten miał wymówkę że to jego podopieczna i dzwoniła w sprawie treningów i diety, obiecał też że urwie z nią kontakt. Po paru dniach zobaczyłam że znowu pisze z nia fb, obiecał że tym razem na pewno się już do niej nie odezwie, niestety nie dotrzymał słowa i dowiedziałam się że na drugi dzień pierwszy do niej napisał . Nawet potrafił jej numer zapisać pod inna nazwą żebym się nie zorientowała że to ona :/ Gdy mu o wszystkim powiedziałam powiedział że bardzo żałuje, kocha mnie i juz na pewno sie nie odezwie do niej. Nie wiem co robić bo się męczę i ciągle wracam myślami do tej sytuacji, mam przeczucie że prędzej czy póżniej się z nią spotka. Co zrobić, doradzcie mi

Gość gość
Daj sobie z nim spokoj poki nie jestescie ze soba dlugo. Juz pare razy przylapalas go na klamstwie- ciagle Ci obiecuje, ze zerwie kontakt z ta dziewczyna i tego nie robi. Ciagle Ci bedzie klamal. Lepiej skonczyc taki zwiazek