Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończcie to

Polecane posty

Gość gośćSYLWIA
2.12 wczoraj miałam wykłady do wieczora dzisiaj miałam wykłady a tak po za tym to od 2 dni cholernie boli mnie głowa więc nie piszcie bzdur że tu wchodziłam,bo wczoraj wcześnie się położyłam,co do tematu to owszem powinnam was wszystkich podać o zniesławienie i działanie na moją szkodę oraz uszczerbek na zdrowiu z waszego powodu bo po tym incydencie od 7 lat nie mogę sie podnieść.Nikt nie będzie robił ze mnie k***y pisząc mi że przed kimś "nogi rozłożyłam" i tym podobne inne obrzydliwe i wulgarne tresci jak np opis mojego biustu .zniszczyliscie mnie totalnie tymi esemesami,nie jestem już tą samą osobą którą byłam 7 lat temu ,jestem wrakiem człowieka.Co wy ze mnie robicie?Kto by to wytrzymał? ciągle wam mało padalce!!!!

Gość gość
z tym "wrakiem człowieka" to nie przesadzaj . Niszczyliście ją ,teraz Ona zniszczy was :)

Gość gość
Nie pozwalajcie sobie za dużo i nie rozkręcajcie się za bardzo, jak to macie w zwyczaju "Sylwio" , bo opisze wszystko z detalami , z podaniem nazwisk i nie tylko

Gość gość
temat też dotyczy pewnego pana T który powinien zająć się swoją rodziną i dać mi święty spokój

Gość gośćSYLWIA
12.53 dokładnie ! a nawet dwóch T ale nie panów ,dla mnie oni nie są żadnymi panami i opisać to ja mogę dokładnie z nazwiskami i ze szczegółami ,oczywiscie litery nazwisk jeszcze tu nie padły ale mogą tak wiec radzę faktycznie to skończyć!jestem wrakiem człowieka choć tego może po mnie nie widać więc nie pisz za mnie bo sama wiem lepiej jak się czuję po tym wszystkim!zdeptaliscie mnie wulgarnymi tresciami na mój temat które nie mają w sobie odrobiny prawdy,to mnie dobiło.

Gość gość
Co tu się do cholery dzieje? Sama ze sobą gadasz? Do psychiatry idż!

Gość gość
sylwia temat załóżyłam ja by przekazać informacje tym którzy nie dają mi spokoju i ośmieszają mnie jak chcesz dyskutować to załóż swój temat

Gość gośćSYLWIA
22.10 nie jestem mściwa,chcę tylko sprawiedliwości i odzyskania mojej godności i mojego dobrego imienia.Nie jestem "łatwa" ani żadna szmata! wygląd też sobie chwalę i nie uważam wcale że Rafał nie wie kogo trzyma pod swoim dachem bo nic na mnie nie ma i mieć nie może ,wypraszam sobie określenia typu że on powinien mi "przypierdolić bo nie wie kogo trzyma pod własnym dachem"?pod czyim dachem? może zacznijmy od tego że dom jest wspólny a nawet bardziej mój i dzieci.

Gość gość
załóż swój temat

Gość gośćSYLWIA
ok tylko czemu oni odbierają ten temat jako mój?Wytłumacz to osobie z 2.12?.nic zakładać nie będę bo za dużo nerwów mnie to kosztuje,nie mam na to czasu,a co racja to racja pora żeby gnoje zrozumiały że wara od mojego życia!Pod literą T mam na myśli 2 imiona!

Gość gość
uważaj sylwia co tu piszesz bo ja biore wszystko do siebie- wiesz mam nie wyleczone kompleksy i ludzie muszą cedzić słowa gadając ze mną- to ironia była:)

Gość gośćSYLWIA
ja nie muszę uważać bo to ja jestem poszkodowana!

Gość gośćSYLWIA
ironia? nie rozumiem o czym do mnie piszesz.Kompleksy jakie?

Gość gośćSYLWIA
nie widzę żeby moje wpisy były chamowate czy niecenzuralne albo wulgarne,nikogo też o zdradę nie oskarżam więc nie wiem czemu mam uważać?

Gość gość
załóż swój temat i przestań się tu udzielać

Gość gość
12.53

Gość gośćSYLWIA
kto jest autorem wpisu 12.53

Gość gość
Zadowoleni jesteście ze swojej pracy? podnieca was to że obrazają mnie na rynkach w sklepach pracy mam nadzieję ze do końca życia będziecie mieli wyrzuty sumienia i tego wam życzę

Gość gośćSYLWIA
ja też mam nadzieję