Gość gośćubek Napisano Grudzień 3, 2017 Witam Kupował ktoś na dokimencik.eu? Chce kupić dokumenty kolekcjonerskie i podobno mają dobrej jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość policjantka magdalena Napisano Grudzień 3, 2017 kupuje na dokumencik.eu od kilku miesięcy płatność bez zaliczek jakość oceniam na 9,9/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mati11 Napisano Marzec 6, 2018 Z tej firmy nie kupowałem ale mam dokumenty z offshoreidcardscom i jestem bardzo zadowolony!Jakość super,cena też no i ta firma jako jedyna wysyła próbnik więc nie kupuje się od nich w ciemno!!!Jak dla mnie to 10/10!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek17 0 Napisano Listopad 13, 2020 Dnia 3.12.2017 o 11:59, Gość gośćubek napisał: Witam Kupował ktoś na dokimencik.eu? Chce kupić dokumenty kolekcjonerskie i podobno mają dobrej jakości Tak jakosc ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klanofxymox 0 Napisano Listopad 25, 2022 Uwaga na Sklep Piracki, oszusci, kasuja szmal i nic nie robia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach