Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciri25

Problem z łysieniem...

Polecane posty

Gość ciri25

Witam! Mam ogromny problem z łysieniem. Już od roku moje włosy wypadają garściami, w wyniku czego na mojej głowie pojawiają się łyse pola... Jak tak dalej pójdzie to niedługo nie będę miała ani jednego włosa na głowie. Najgorsze jest to, że w miejscu, w którym wypadają mi włosy nie pojawiają się nowe cebulki. Przez ten problem moja atrakcyjność drastycznie spadła, a pewność siebie dawno zniknęła... Stosowałam już wiele preparatów, ale niestety nic w 100% nie pomogło zatrzymać procesu łysienia. Nie wiem co dalej robić, jak na razie pozostają mi wszelkiego rodzaju nakrycia głowy, a później to już chyba tylko peruki... Proszę Was o pomoc! Może ktoś z Was miał podobny problem i zdołał sobie z nim poradzić?

Gość olga3069
Według mnie powinnaś pomyśleć o mezoterapii skóry głowy. Mojej siostrze bardzo pomógł ten zabieg. Na dzień dzisiejszy nie ma żadnych problemów z wypadaniem włosów. Wydaje mi się, że nie ma sensu uciekać się do kremów, które tak naprawdę nie działają. Można powiedzieć, że to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Poczytaj o tym zabiegu i serio, zastanów się czy przypadkiem z niego nie skorzystać. Powodzenia!

Gość gość
A co powiedział LEKARZ? Bo taki problem oznacza jakąś poważną chorobę, albo co najmniej poważne niedobory żywieniowe, najpewniej wypadanie włosów jest tu najmniejszym problemem i nie nim się trzeba martwić.

Gość ciri25
Mój lekarz także zasugerował, że jest to łysienie plackowate. A na czym polega ta mezoterapia skóry głowy, którą jej wykonywano? Mogłabyś zdradzić mi, gdzie Twoja siostra poddała się temu zabiegowi? Lepiej udać się w sprawdzone miejsce, niż iść gdzieś w ciemno. Bardzo zależy mi na pozbyciu się tego problemu...

Gość olga3069
Jest to terapia osoczem bogatopłytkowym, która jest naprawdę skuteczna. Moja siostra wybrała się na ten zabieg do gabinetu Efecta w Częstochowie, ponieważ ma dobre opinie. Po wszystkim była bardzo zadowolona z wyboru, ponieważ Pani Doktor podeszła profesjonalnie do jej problemu i nie traktowała jej jako szybkiego zarobku. Dodatkowo wytłumaczyła jej krok po kroku jak to wszystko będzie wyglądało. Masz tu stronkę tego gabinetu https://efecta.eu/, znajdziesz tam formularz kontaktowy, dzięki któremu będziesz mogła zwrócić się bezpośrednio do specjalisty oraz ustalić pierwszą wizytę.

Gość 40jarek40
Także miałem problem z łysieniem. Jak to większość facetów. U nas jest to częściej spotykane. Także byłem na zabiegu w gabinecie Efecta w Częstochowie, jak Twoja siostra. Specjaliści i opieka medyczna na wysokim poziomie. Problem mam już z głowy ;) Zabieg dał oczekiwane rezultaty.

Gość gość
A próbowałeś plastrów z dermastic? http://dermastic.eu/ Mi naprawdę pomogły, chociaż przyznam, ze z początku nie mogłem się do nich przekonać

Gość gość
Też miałam problem z wypadającymi włosami. Kobiecie żyje się z tym o wiele trudniej niż mężczyźnie. Zdecydowałam się więc na przeszczep włosów. Udałam się w tym celu do Turcji. Wyjazd oraz zabieg zorganizowała dla mnie firma www.flymedica.pl Polecam wam się do nich zgłosić, jeżeli zdecydujecie się na ten zabieg.

Gość Nikolinka87
Polecam zabiegi ostrzykiwania osoczem bogatoplytkowym. Dzięki ostrzyknieciu skory głowy, cebulki włosa są pobudzone do wzrostu, włosy stają się gęstsze a problem łysienia zostaje zahamowany. W ostatnim czasie w uniku dużego stresu moje włosy zaczęły wypadać garściami. Żadne szampony, odżywki suplementy diety nie były w stanie pomoc. Wkoncu skusilam się na zabieg w klinice Dr Legrand w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. Na pewno jeszcze nie raz powtorze ten zabieg.