Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

angielski cena

Polecane posty

Gość gość

ile placicie za korepetycje z angielskiego dla dzieci...przegladam oferty u mnie w miescie (150-200 tys mieszkancow) i wydaje mi sie ze np 50 zl za godzine to strasznie duzo :/ z drugiej strony niektorzy chca 20 zl - czy to nie za malo za jakosc? doradzcie

Gość gość
Ja udzielam korepetycji i biorę 50zł. Normalna stawka u doswiadczonych nauczycieli, którzy mają działalność. Za 20zl mozesz zatrudnić studenta 1 roku.

Gość Teppic   No1
Ja biorę po znajomości 40zł, jeśli uczę jedno dziecko. Jak się dwoje spiknie w jednym miejscu i czasie, to 30zł od sztuki.

Gość gość
Ja skończyłam anglistykę i powiem Tobie, że 50 zł to i tak mało... za 30 zł to możesz mieć jakiegoś amatorszczaka co nauczy Ciebie mówić z błędami Stawki za lekcję nie ruszyły się od 5 lat a wszystko poszło w górę. Wiesz ile czasu trzeba poświęcić, żeby lekcje przygotować to jest pół godz+ godz lekcji. Czyli tak naprawdę 50 zł jest za 1,5 godz. Dobrze że zmieniłam zawód i już nie muszę uczyć angielskiego bo na tym się nie da zarobić.

Gość gość
za 20zl to ja udzielalam korkow 10 lat temu. 3 lata temu bralam 40zl. teraz nie udzielam. ale za mniej niz 50zl to bym nawet sie nie wysilala. co Ty myslisz ze ktos was bedzie za pol darmo uczyc?

Gość gość
dzięki...nawet nie wiedziałam no moze rzeczywiscie ale 50 zl to w sumie chyba niezle dasie zarobic!

Gość gość
30 zł płacę Pani która przyjeżdza do córki (5 letniej) to nauczyciel ze szkoły podstawowej. Częstochowa

Gość gość
mega tanio. dziwie sie ze komus sie po 5 latach ciezkich studiow chce sie zapieprzac do ciezkiej pracy z dzieciakami za 3 dychy :/

Gość gość
no dokladnie. szok. i to jeszcze sama musi dojechac. tracic czas i kase na benzyne czy tam na bilet. frajerstwo. czyli tak naprawde zarobi duzo mniej niz te 30zl. pamietam, ze moja kolezanka w 2007 roku dojezdzala do ucznia nie tak daleko ale brala 35zl. miasto jastrzebie zdroj.

Gość gość
Jako native speaker brałam 30 zł za lekcje z dziećmi. Dorośli płacili 40. Ale wszystko miałam na miejscu bez dojazdu, zawsze szłam na nogach