Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak inaczej można napisać

Polecane posty

Gość gość
gość dziś a o tej działalnośći to w ogole byś nie pisała? bo w cv mam napisane że miałam firme i chciałam w podaniu jakoś to napisać żeby wyszły z tego plusy. Bo to sklep był :D więc generalnie nie ma związku w ogóle z tą pracą dlatego chciałam przedstawić w pozytywnym świetle to.

Gość gość
gość dziś a w ogóle to dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Chcesz to możesz napisać - w końcu to twoje podanie. Ale ogólnie jest przyjęte, żeby pisac krótko i konkretnie, bo pracodawca nie chce czytac rozprawki a'la życiorys. To że miałas sklep będzie podane w CV, więc jak spojrzy na CV i go to zainteresuje to sam się zapyta co i jak?

Gość gość
tylko się boję że jak przeczyta sklep to od razu mnie skreślą tam :(

Gość gość
No dobra, masz tu wersje poszerzoną o Twoją działalność. Nic więcej już nie wymyślę., teraz sama zdecyduj. "Zwracam się do Państwa z prośbą o przyjęcie mnie do pracy w ...X.... na stanowisko .....X....... Prośbę swą motywuję tym, iż posiadam odpowiednie wykształcenie, umiejętności i predyspozycje do wykonywania pracy na wyżej wymienionym stanowisku. Jestem osobą uczciwą, odpowiedzialną i pracowitą, z największą starannością wykonuję powierzane mi obowiązki. Należę do osób komunikatywnych, bardzo łatwo nawiązuję dobre relacje z ludźmi. Moje kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu własnej działaności zaskutkowało tym iż nabyłam i rozwinęłam wiele cennych umięjętności takich jak bardzo dobra organizacja pracy własnej czy dbałość o terminowość wykonywania zadań. Mam nadzieję, że spełniam wszystkie Państwa wymagania i angażując mnie do pracy zyskacie Państwo odpowiedzialnego i sumiennego pracownika. Do podania o pracę dołączam dokumentację, która potwierdza zdobyte przeze mnie wykształcenie oraz kwalifikacje. Mam nadzieję, że moja prośba o przyjęcie do pracy zostanie pozytywnie rozpatrzona. z poważaniem X.X.

Gość gość
dobra dzięki :) nie będę cię już męczyć :D

Gość gość
Tylko pamiętaj to podanie o pracę - krótko i konkretnie, a nie "masło maślane" i rozprawka o zawodowym życiu ;) Powodzenia.

Gość gość
jeszcze jedno pytanie :D chodzi o adresata tego podania, mam tak: Szanowny Pan imie i nazwisko Dyrektor Zespołu ... może tak być?

Gość werooo889
no i do takiego podania nie zapomnij dołączyć swojego cv, bo to jednak na nim się znajduje wszystko, co będzie interesowało pracodawcę. Cv tez warto zrobić fajnie, bo cóż z tego ze podanie będzie przekonywujące, jak cv będzie słabe? Jak nie masz czasu to skorzystaj sobie ze stronki szybkiecv :)

Gość gość
możesz napisać że jak trzeba to potrafisz się nagiąć i wypiąć, że świetnie pucujesz gałę i dziamdziasz kiszkę - jak potrzeba to nastawiasz oko do tłoczenia