Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wydajecie na swieta Bozego Narodzenia na prezenty ?

Polecane posty

Gość gość

i czy sami cos dostajecie ?

Gość gość
Wiesz co ja nie mam jakiejś stałej kwoty, kupowałam dla męża telefon, bo wiedziałam, że chciał nowy więc wiadomo, to wydatek ok. tysiąca, ale dla córeczki z https://www.fotoprint.pl/ zamawiałam poduszkę ze zdjęciem naszego kota i psa więc to mnie już wyniosło niecałe 40 zł, więc ciężko oszacować, ja też oczywiście na swój prezent pod choinką czekam chociaż nie wiem jeszcze co to będzie

Gość gość
Ok. 200-300zl Niestety nie dostaje nic :(

Gość gość
O rodzini i najbliższych zawsze pamietam.

Gość gość
Ja pochodzę z inteligenckiej rodziny lekarzy z tradycjami sięgającymi Paracelsusa i wydaję około 1000zł na osobę plus 80gr za kopertę. Mój mąż jest urzędnikiem i świetnie się uzupełniamy

Gość gość
Rodzice, brat, partner - po ok.100zł na osobę, kilka koleżanek, ciocia, wujek, kuzynka - drobiazgi za 20-30zł. W sumie wyjdzie 500-600zł. Ja oczywiście też dostaję prezenty od nich :)

Gość gość
7:34 wydajesz kasę, kupujesz prezenty i noe otrzymujesz nic?! Przestań wydawać kasę na ludzi, którzy sie z Tobą nie liczą!!! Szanuj sie!

Gość gość
Nic nie dostaję i nic nie wydaję, i tak od lat.

Gość gość
Wydaje sporo i nie licze. Po prostu kupuje prezenty od pazdziernika/listopada. Sama tez prezenty dostaje :)

Gość Katarzyna219
Najwiecej wydajemy na nasze dziecko ( w tym roku ponad 1300 zl na nitendo, ale i tak trafilismy na promocje z bestceny). Dla siebie ( ja i maz) co drobnego, od serca. Dla rodzicow podobnie, maksymalnie do 100 zł.

Gość gość
My w tym roku odeszliśmy od prezentów dla rodziny. Stwierdziliśmy, że lepiej całą tą kasę zebrać i zaplanować wyjazd dla siebie. Noclegi Karpacz znajdziesz na stronie https://nanocleg.pl/

Gość gość
Wydaje okolo 1200zl. Dostaje prezent od meza, mamy, babci, tesciowej, cioci i brata. Od dzieci jakies laurki, bo sa za male na kupowanie.

Gość gość
300 zlotych na sama zywnosc

Gość plejka
Różnie, trudno jest określić, bo nie robimy nigdy zakupów na ostatnią chwilę, dla córki kupiliśmy w listopadzie lokówkę curly secret z babyliss jako prezent już na gwiazdkę, myślę, że będzie zadowolona. Dla chrześniaków zamawiałam zestawy klocków, dla dorosłych nie robimy prezentów, zakupy na święta też są częściowo zrobione...

Gość gość
Na prezent 2 bilety na Pearl Jam po 375 zł za każdy, i 2 na Iron Maiden po 349 za każdy. Teraz są imienne. Oba koncerty w lipcu 2018 Tauron Arena w Krakowie. Z tym, że 2 bilety to sobie

Gość gość
Jakies 3 tysie. Wersja optymistyczna. A gdzie jedzenie i choinka? Ogolna masakra.

Gość gość
Ja kupuje tylko moim chrzesnica bo to dzieci wiec wiadomo. To koszt na dwie ok 80 zl. No o czasem kupie cos mamie. W tym roku juz dostala prezent ode mnie czyli plaszcz ktory sama sobie wybrała 150 zl. Czyli w tym roku zamkne sie w 250 zł na prezenty. Troche sporo przy zarobku 1850 zł no ale dzieci to są dzieci i nie ich wina że ciocia jest nieudacznikiem.

Gość gość
W tym roku kupilamm tylko córce i to ubrania, których. I tak potrzebuje.

Gość gość
W tym roku nie kupuje. Nie mam faceta a ja od matki dostaje np. Ręcznik albo kubek albo dezodorant. Tylko mnie frustrują te prezenty.

Gość gość tatunio księciunio
500zł na prezenty dla syna

Gość gość
0 zl wydaje na prezenyu

Gość gość zza miedzy
Syn: tablet 800, klocki 260, inne drobiazgi 100 Córka tablet 800, maskotka Bukowski 100zł, gra 120 Dzieci ok 2000, dorosłym nie robimy.