Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy brać duphaston? Czy brac, co począć?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Nie wiem co zrobić. Ostatnie okresy miałam 10.10,a następny 5.11.Od tygodnia bardzo boli mnie brzuch (szczególnie po prawej stronie u której w 16dc miałam stwierdzono owulacje.Do tego dochodzi ból piersi:/od tygodnia źle się czuję. Test robiony przedwczoraj-negatywny. Mam w domowej aptece duphaston. Co począć?

Gość gość
Pójść do lekarza i sprawdzić czy to nie torbiel

Gość gość
Dziękuję serdecznie

Gość gość
beta hcg

Gość gość
A po co chcesz brac duphaston??????

Gość gość
Polecę i na tygodniu na hcg :) dziękuję :) A bo ponad pół roku temu gin mi przepisał te tabletki na wywołanie bo jak wyszło że ciąży brak to po duphastonie przyszła miesiączka. P. S. To jest mój pierwszy cykl stumulowany za pomocą clostilbeyt i z rezultatem 10mm pęcherzyk w 11dc,w 16dc pękł,oczywiscie częste współżycie bo pragniemy dziecka.

Gość gość
ja brałam 4 cykle dupka by zajsc. i zaszłam:-) nie przejmuj się jak zajdziesz i bedziesz miec kilka dni przerwy, malenstwu nic się nie stało. jak w ostatnim cyklu przestałam brac dupka i czekałam na miesiaczke, to miałam 5 czy 6 dni przerwy, bo jakos mi sie wierzyc nie chciało, ze zaszlam i troszkę zwlekałam z testem ;-)

Gość gość
Hej To ja autorka, powracam żeby powiedzieć co i jak choć jeszcze dokładnie nie wiadomo ale się cos dzieje. Robiłam test wczoraj popołudniu - negatywny. Nadal mam dolegliwości :/ Dziś mam strasznie mokro, śluz przezroczysty, mnóstwo jego. Dam znać.