Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIGDY K***Y ŻADNEJ DZIEWCZYNY NIE MIAŁEM...

Polecane posty

Gość gość

NIGDY K***Y ŻADNEJ DZIEWCZYNY NIE MIAŁEM...

Gość gość
i nie bedziesz mial przemek dopoki sie nie ogarniesz.. tylko od ciebie zalezy kiedy bedziesz mial dziewczyne.. czym szybciej sie ogarniesz tym szybciej bedziesz ja mial.. a jak sie nie ogarniesz i bedziesz dalej tylko hejtowal wyzywal sie w necie uzalal sie nad soba no to nigdy nie bedziesz mial dziewczyny..

Gość gość
No ale w jaki sposób się odbędzie to poznanie dziewczyny, w przypadku gdyby się ogarnął. Bo ja jakoś tego nie widzę oczami wyobraźni. W pewnym wieku samotność się już tylko może poglębiać.

Gość gość
92 pisze z gościa :D

Gość gość
JAK SIĘ ODBĘDZIE POZNANIE DZIEWCZYNY, MÓW. Jak zaczepiłem dziewczynę na ulicy to mnie olała.

Gość gość
Każda potwora znajdzie swego amatora więc nawet ślepej kurze się zdarzy.

Gość gość
Tylko na początek zacznij się myć bo śmierdzisz ohydnie :O

Gość gość
Mnie się dotąd nie zdarzyło żadnej amatorki mnie znaleźć.

Gość gość
Juz niebecz koza ci wystarczy baranie:-P

Gość gość
Krzysiek ty po prostu jestes zbyt peasdowaty. Kaleka zyciowa z ciebie, sierota, przegryw gnijacy cale dnie w domu, maminsynek bez znajomych. Jestes frajerem, a frajera sobie zadna nie wezmie, do tego jestes leniem bezrobotnym, 4 lata jak debil gniles w domu by czekac az zdasz mature, trzeby bylo w tym czasie isc do roboty wyniesc sie od matki, byc wreszcie mezczyzna a nie pistom

Gość gość
Czy ty masz dobrze w głowie? Wynieść z domu?! Jak tu mam posesję wielką i piękną. Nie mam zamiaru pracować ciężko fizycznie dla prywaciarza, który mnie wycycka do cna, zdrowie sobie zszargam.

Gość gość
Ty tak piszesz bo w ogóle nie chcesz pracować. Ty tak całe życie zmarnujesz i skończysz na ulicy, a problem braku dziewczyny wyda ci się śmieszny w porównaniu z nowymi problemami które będziesz miał.

Gość gość
No i co bym sam robił w 4 ścianach po wyprowadzce?

Gość gość
Chcę pracować. Może w jakimś biurze, albo organizacji międzynarodowej.

Gość gość
Najlepsze zarobki są w zagranicznych prywatnych firmach. Jako urzędnik będziesz tyrał za najniższą krajową, a do międzynarodowych organizacji biorą najlepszych, a nie leserów którzy jadą na 3.

Gość gość
Krzychu zawsze znajdzie wymowke, zawsze zwali wine na innych tylko oczywiscie nie widzi winy w sobie, on jest cacy i super a caly swiat jest zly:D myslenie typowego przegrywa:D hooy z nim niech se dalej jeczy i uzala sie 🖐️

Gość gość
Mama mówi że najważniejsza jest i tak obrona pracy. A niekoniecznie te stopnie z wiedzy która i tak ulatuje po jakimś czasie.

Gość gość
Krzysiek ta twoja matka to ci najwieksza krzywde robi ze sie tak z toba piesci cacka i lelka i chucha na synusia :o

Gość gość
matka robi z niego peasde a on na to pozwola, powiem więcej jemu jest tak super jak mamusia z niego peasde robi

Gość gość
wy tak gadacie że ja taki nizaradny i dlatego żadna dziewczyna mnie nie chce; tylko pytanie czy te dziewczyny miałby mi coś do zaoferowania; sorry jeśli ja mma tyrać na ksieżniczkę a ona nic nie robi to podziękuję

Gość gość
Sądzę że on jest upośledzony umysłowo więc próby rozmów nic nie dadzą.

Gość gość
A później zwali to na rodziców, a nie powinno się tego robić. Zwalić to można np. konia. Czemu Ty jesteś takim wrednym maminsynkiem, taką c***ołajzą. Taką łajzą minelli. Do jasnej anieli lisiewskiej i kurcze jego mać! Kolega jest brudnym brudasem i papuasem. Śmierdzi z podpachy i jajec. Proszę się myć a nie gnić. O***t trzeba myć a nie wietrzyć.

Gość gość
wiem że nic nie dadzą ale niezła beka z tego upośledzonego przegrywa:D

Gość gość
w dzisiejszej dobie technologii i miliarderow to pracujący są biednymi przegrywami bez przyszlosci

Gość gość
wiecie że ostatnio wrzuciłem swoje zdjęcia na różnych portalach randkowych i dostałem wiele opini pozytywnych? to mnie utwierdza w pzrekonaniu że zasługuję na piękną kobietę :)