Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Analny sex

Polecane posty

Gość gość

Hej Udało sie i moja dziewczyna zgodziła sie zebyśmy sprobowali sexu analnego , poradzcie : - jaki krem lub olejek i jak duzo go nalozyc ? - w jakiej pozycji ? - zanim wsadze penisa to wczesniej popiescic ja tam palcami zeby była bardziej luzna ?

Gość gość
Wszystko zależy od upodobań, generalnie trzeba być bardzo delikatnym, nie wszystkie panie to lubią. Oczywiście gra wstępna obowiązkowa. Jeśli chodzi o sam analik to raczej proponuje najpierw delikatnie popieścić paluszkiem, smarowanie raczej konieczne, albo olejek albo nawet wazelina. Wkładać przynajmniej za pierwszym razem powoli i delikatnie by partnerki nie zrazić, niektóre osoby może to nawet trochę boleć. Generalnie nic na siłę !!! Niektóre panie są nawet zdolne do orgazmu analnego sam miałem kiedyś taką dziewczynę. Jeśli kobieta jest przekonana i się nie boi to odczucia bywają bardzo silne. Życzę powodzenia.

Gość gość
gość dziś Dzięki za radę , zawsze ta Twoja była miała orgazm podczas analu ?

Gość gość
gość dziś Duża miała pupe ta była ? Ja sie troche boje tego ze moja będzie bolało bo jest szczupla

Gość gość
stary jak bedziesz delikatny i bedzie to robil powoli to nie zrobisz krzywdy swojej lasce , no chyba ze masz bardzo duzego penisa to wtedy lepiej nie probojcie anal

Gość gość
nie mam duzego penisa , ani nie jest dlugi ani gruby . Jakbym mial duzego to na pewno moja nie zgodzila by sie na anal

Gość gość
Większość dziewczyn taki stosunek na początku trochę boli . Najważniejsze jest żebyś ją ostro podniecil zanim spróbujesz włożyć w druga dziurkę Włóż do cipki najlepiej w pozycji na pieska weź trochę oliwki i podczas stosunku delikatnie próbuj dotykać ją tam paluszkami kiedy poczujesz że dziewczyna się trochę odprężyla możesz zmienić dziurkę najlepiej po wejściu przez parę sekund się nie poruszać żeby jej dupka się trochę przyzwyczaila i stymulowac jej łechtaczke to zapomni o bólu . Ja też się bałam sexu analnego ale na szczęście mój partner potrafił doprowadzić mnie do takiego stanu podniecenia że po chwili pieszczot ból od razu przeszedł a wręcz sama chciałam mocniej

Gość gość
gość dziś a jakim dysponuje Twoj partner ?

Gość gość
Szczerze mówiąc ten z którym pierwszy raz spróbowałam anala miał średniej wielkości jeśli boisz się że twój jest za duży to spokojnie naprawdę jeśli odpowiednio przygotujesz dziewczynę i będziesz delikatny to wszystko pójdzie gładko ;)

Gość gość
nie jest za duzy , raczej nalezzy do malych , ale i tak sie boje ze bedzie ja bolalo

Gość gość
Polecam lubrykant na bazie silikonu - tylko i wyłącznie silikonu! - pozostałe, te na bazie wody szybko wysychają. U mnie sprawdził się Unimil Infiniti. Poślizg jest ciągly i co najważniejsze komfort dla obu stron. Patrz na etykietę i opakowanie, żeby w składzie był silikon. Kobieta obowiązkowo powinna się wypróżnić i zrobić sobie lewatywę. Ze swojej strony zadbaj o relaks i odprężenie, miłą atmosferę, naturalną i bez pośpiechu. Masaż olejkiem całego ciała przy zapalonych świecach, czułe słówka, palcówka, oral. Przy oralu i palcówce, możesz lekko zahaczyć o te okolice. Pomasować, polizać, włożyć palca. Bardzo dobrze jest zacząć od palcowania oczywiście z lubrykantem, zanim przejdziesz do penetracji. Pozwoli ci to dostosować się do tego specyficznego miejsca. Wyczujesz zwieracz, zwróć uwagę na jego ruchy, dostosuj się. Wszyscy doświadczeni wiedzą o tym, że anal polega na dostosowaniu się do ruchów zwieracza. Przekonanie o tym, że anal boli bierze się właśnie z pchania tam na siłę bez dopasowania się do rytmu zwieracza. Zacznij zatem palcem. Kobiecie też pozwoli to się dopasować do pełnej penetracji. Następnie, dobrze nasmaruj penisa i jeszcze raz jej dziurkę. Nie żałuj. Ocieraj główką penisa po odbycie. Gotowy jest miękki, rozpulchniony i powinien przede wszystkim sam zassać główkę penisa. Nie pchaj! Poczujesz całą gamę nowych doznać, których sobie dotąd nie wyobrażałeś. Ten gorąc, ten uścisk. Lecz powstrzymaj pokusę pchania jak przy penetracji pochwy. Wczuwaj się w zacisk zwieracza. Kiedy poluzowuje wejdź głębiej, jak się zakleszcza stój nieruchomo. Wtedy unikniesz bólu, zarówno kobieta i ty. Z czasem kobieta nauczy się panować nad rozluźnianiem zwieracza i penetracja będzie głębsza, mocniejsza. Pierwszy raz jest niemal zawsze prawie nieruchomy.

Gość gość
Wszystko zależy od dziewczyny jak swoją kiedyś posowalem na pieska ale w cipke i po czasie zapytałem czy spróbujemy w druga dziurkę ona że możemy tylko że powoli bo to pierwszy raz to takie kilka ruchow powoli A wtedy już normalnie i bez żadnych pieszczot czy olejków ...

Gość kirma356
Jest to seks dla bardziej doświadczonych. Jednak z czasem warto jest spróbować. Oczywiście jeśli ma się odpowiedni zel. Przetestowaliśmy ich kilka. Niestety za pierwszym razem użyliśmy standardowego ale okazał się zbyt słaby. O wiele lepszy jest moim zdaniem belover.

Gość gość
Dziekuje kazdemu z Was za porade , licze ze uda sie nasz pierwszy anal , ze ni ezniechece partnerki , zel zakupiony :)

Gość kirma356
Dokładnie o tym chociaż sama kupowałam w innym sklepie. Konkretnie w intymnosc pl bo tam często zdarzają się na żele dobre ceny. Nie jest taki tani ale wydajnością przewyższa o wiele bardziej dur.exa i un.imila razem wzięte. Za pierwszym razem z innym żelem trochę się do se.ksu a.nalnego zraziłam. Z tym żelem jest o wiele przyjemniej.