Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będę miał dziecko.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co zrobić. Moja dziewczyna jest w ciąży. Mamy po 22 lata,całe żyje przed sobą. Dziecko to najgorsze co mogło się stać. Nie chce bawić się w cudowną rodzinkę. Jestem na utrzymaniu rodziców,bo tylko dorabiam. Nawet nie kocham dziewczyny. Jest bo jest. Ona mnie kocha i już kocha to dziecko. I w tym jest problem.

Gość gość
Tak to jest gdy ktoś się bzyka z byle kim. Wypij piwko teraz i pokaz jaja. Z seksu są dzieci nawet przy antykoncepcji. Nie uczyli tego?

Gość gość
Użyłem prezerwatywy. Jesteśmy razem od 2 lat więc jakbyśmy mieli unikać seksu ?

Gość gość
pękła?

Gość gość
Nie kochasz jej to na chuj ci taki związek? Chciał się bzykać to ponos konsekwencje. Jesteś dorosły. Podobno.

Gość gość
Nie wiem. Naprawdę nie wiem.

Gość gość
Dlaczego z nią byłem? Jest fajną kobietą - mądra, mila, wesoła, ale ma też w tym wszystkim piekielnie ciężki charakter. Miałem cel zaliczyć ją i tyle, ale nie dała się. Musiałem pochodzić z nią trochę za nim poszła do łóżka.

Gość gość
Fajna prowo. Jeśli jednak prawda to tylko dzieciaka żal że ma ojca idiote.

Gość gość
Właściwie nadal jesteśmy razem. Chociaż nie odzywa się do mnie, bo powiedziałem, że nie chce tego dziecka, nie jestem gotowy. Obrażona wyszła z mieszkania. Powiedziała tylko, że i tak urodzi.

Gość gość
Dwa lata latales za kobieta ktorej nie kochasz zeby ja zaliczyc? Niezly jelen z ciebie :-) oby wystapila o wysokie alimenty

Gość gość
Nie dwa lata. Po 7-8 miesiącach wylądowaliśmy w łóżku. A że jest dobra to została.

Gość gość
Wiesz co? Najgorsze jest to, że Ty nawet nie wiesz, co to znaczy kochać kogoś. Bo tak czytam to, co napisałeś o tej lasce i... Czekasz na coś. Pewnie na "motyle w brzuchu"... To objaw nadchodzącej sraczki.

Gość gość
Straszny frajer z ciebie.

Gość gość
Jesteś zwykłym tchórzem brak mi słów! żal tylko tej biednej kobiety i dziecka jesteś totalnym zerem!

Gość gość
Stare i duże dzieciątko będzie mieć małe dzieciątko. Ogarnij się facet, bo najwyższa pora. Życie przez palce ci przeleci i tyle będziesz z niego miał. Co myślisz, że teraz się wycofasz, bo kiedyś jakiś anioł poleci na alimenciarza? Chcesz KOD zakładać, nie każdemu się udają takie sztuczki.

Gość gość
Nigdy nikogo nie kochałem i jej też nie kocham. Przez dziecko życie na 100 procent przeleci mi przez palce.

Gość gość
Oj dzieci dzieci...

Gość gość
Szkoda że twoi starzy chcieli mieć takiego głupka. I daj dziewczynidziewczynie spokój urodzi i wychowa. I mądra na Ciebie. Szykuj tylko portfel

Gość gość
Nie zarabiam więc jak ja mam utrzymać dziecko ? Ona również nie pracuje. Dziecko może tylko zniszczyć nam życie. Mamy całe życie przed sobą. I mamy siedzieć w pieluchach i kupach? Tak sobie nie wyobrażałem swojego życia. Nie jestem gotowy na taki skok na głęboką wodę.

Gość gość
Nie potrafię zrozumieć dlaczego ona chce urodzić. Przecież chciała skończyć studia znaleźć fajną pracę.

Gość gość
Prowo. Kobieta to pisze.

Gość gość
To naprawdę takie dziwne,że w wieku 22 lat nie jestem gotowy na dziecko ? Nie nadaj się na ojca.

Gość gość
Poza tym nie wiem co mam zrobić. Dziewczyna ma inne zdanie, Ja mam inne. Jak to wszystko połączyć? Rodzice w życiu nie pozwolą mi zostawić jej. Nie mam nic do bycia z nią, ale bez zobowiązań, bez otoczki życia codziennego.

Gość gość
Weź odpowiedzialność za dziewczynę i dziecko. To jest najważniejsze teraz.

Gość gość
Wypij piwo pokaz jaja. Jeśli ich nie masz plac alimenty dziewczynie.

Gość gość
No ok doba ale co ty planujesz ? Dziecko samo się nie wychował.

Gość gość
Możesz się powiesić, ale myślę, że lepiej będzie dorosnąć. Zapałki w ręku dziecka to pożar, a siusiak nieodpowiedzialnego faceta w kobiecie to dziecko. Nie zawsze, ale to trzeba brać pod uwagę.

Gość gość
a ja powiem co innego. Niech da sobie spokój bo i tak nic z tego nie wyjdzie. Nie znam dobrego związku opartego na zostaniu ze sobą bo się wpadę zaliczyło. Zawsze to jest szajs, męczenie się i generalnie kupa łajna. Niech płaci na dziecko i każdy idzie w swoją stronę. Na siłę związku nie stworzysz.

Gość gość
Dlaczego od razu nieodpowiedzialnego? To każdy facet w wieku 22 lat chce mieć płacząc 24 godzin na dobę dziecko ? Nie widzę siebie w roli taty,nigdy nie miałem doczynienia z małym dzieckiem.

Gość gość
Nie ale niektórzy mają jaja i chcą wziąć odpowiedzialność.