Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS popierają tylko ludzie tępi, prości, matki polki, katodebile, biedota

Polecane posty

Gość gość
tuman zaraz zacznie bredzić ze SLD to prawica :D idz dzieciaku spac

Gość gość
00:51 nie przedstawiłeś żadnego rzetelnego argumentu przesłaniającego konserwatyzm i prawactwo PiS, prócz z du/py maryny bełkotu mającego jedyny cel, osranie adwersarzy gnojem, zakompleksiony socjopatyczny szczylu, podobnie jak autor tego tematu w tytule

Gość gość
Czyli błaźnie nie potrafisz merytorycznie odpowiedzieć. Typowe dla pisowskich tępaków.

Gość gość
merytorycznie do swojego bełkotu możesz odnieść się tylko ty analfabeto :D

Gość gość
Czyli dalej pajacujesz błaźnie, tylko tyle potrafisz.

Gość gość
szkoda mi czasu na twoje urojenia, ale ciekawy przypadek z ciebie, TYPOWY KLASYCZNY WARCHOŁ, taka przypadłość ostatnich 2 lat jak u wszystkich z opozycji, syndrom chlewu, oderwania od koryta 🖐️

Gość gość
Tak, tak, pisowski tłuku, co jeszcze wybełkoczesz z tej waszej prostackiej propagandy?

Gość gość
Ja bym nazwał PiS partią socjalistyczno-narodową.

Gość gość
2.21 - fakt, teraz u koryta są już inne świnie :)

Gość gość
złodzieje nie mogą ścierpieć , że zabrano im samego ukradzionego VATu w wysokości 30 mld zł

Gość gość
Ja nie potrafię zrozumieć, dlaczego dla wyborców PiS Demokracja nie jest najważniejsza? W takim momencie naszej historii, kiedy naród jest podzielony na pół dla jednej jak i dla drugiej strony Demokracja powinna być punktem odniesienia . W demokratycznych wyborach PiS zostało wybrane: OK. Ale NIKT nie dał im prawa do przewrocenia całego systemu , do jego zmiany ! I O to tu chodzi ! Taka syt w dluzszym okresie nie przyniesie nic dobrego Każdy Polak uważający się za patriotę,powinien homorować wartości ponad politykę .

Gość gość
za podzielenie polaków na pół, temu małemu od drabiny należy się proces. a metody rządzenia i propaganda obecnie są jak za bieruta. kto to widział, żeby ustawy wprowadzać w trzy dni?? żeby stary komuch rządził komisjami sejmowymi? a po cichutku za plecami drożeje żywność i energia bo zbierają pieniądze żeby kupować głosy naiwnych. a gdzie inwestycje?? gdzie modernizacja armii?

Gość gość
PiS=PZPR

Gość gość
Psychole od cnot też wspierają pis bo mają kompleksy i zaburzenia psychiczne :)

Gość gość
Popieralam, popieram i bede popierac PIS. Nie mam 500+, nie jestem kotolikiem ktoey co niedziele zapiernicza do kościola, jestem za tym aby kombinatorom i kolesiostwu opitolic lapska. Juz sam fakt, że PO mialo poparcie wśród więźniow mowi o tej partii wszystko, więcej nic nie trzeba dodawać.