Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego szczupłe kobiety są wyzywane przez grubsze?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie byłam gruba. Od roku ćwiczę, mam dietę i moje cialo wygląda naprawdę dobrze nawet po ciąży. Wzięłam się za ćwiczenia dla zdrowia. A to, że cialo się wymodelowalo to już tylko plus. Dziwi mnie zachowanie kobiet grubszych, które wyzywaja chude i wysportowane kobiety. Wczoraj w pracy po przerwie śniadaniowej, w biurze były trzy kobiety i tak strasznie mnie obgadaly, bez powodu nazawaly d****** Dlaczego? Bo wyglądam lepiej niż one. I nie chce ale się ani nie wywyzszam. Przecież nikt im nie broni schudnąć, wystarczy chcieć. Wkurzylam się i wparowalam do biura i powiedziałam tym babom, że gdyby więcej czasu spędzały na ruchu niż siedzeniu z paczkami i obgadywaniu to by nie miały problemu z chudszymi. Co się dzieje z tym światem? Przecież ja to robię dla siebie a nie, żeby kompromitowac grubsze koleżanki.

Gość gość
Zazdrość

Gość gość
z zazdrości, frustracji, tego, ze same nie mogą schudnąć. jeśli ktoś ma zapał i siłe na wylewanie całej swojej złośli i frustracji na kogos innego to musi byc bardzo nieszczesliwy

Gość gość
12.24 Masz rację. Tylko według moich "kolezanek" z pracy chuda =dzi/wka. One są okropne.