Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy ! Gdzie szukałyście opinii o wózkach dla dzieci ?

baby expert, jeżeli masz facebooka to maja tam swój fanpage stronę internetową chyba też mają

Gość gość
wybór jest taki że głowa mała, ja sama nie wiem od czego zacząć a za miesiąc mam termin, wstępnie myślałam o xlanderze x-cite bo lekki a będę musiała go wnosić na drugie piętro niestety bo nie ma ani wózkarni ani windy w naszym bloku

Gość gość
Też mialam kupić xlandera xcite bo gondolę ma super, ale spacerówka jest badziewna, tzn strasznie nisko umieszczona, jak zobaczyłam na żywo to się zniechęciłam i teraz waham się między cybexem balios m a balios s...

Gość gość
O widzisz, to jest właśnie rzecz gustu, mi się dlatego spodobała że niska (mam 155cm ) no i solidna, na pewno mi się nie rozleci po kilu miesiącach

Gość gość
cybex balios w spacerowce ma siedzenie kubelkowe. To jest dopiero porazka

Gość gość
Ja kupiłam wózek dopiero po porodzie, czytałam oglądałam i zglupialam już co wybrać, po porodzie wybraliśmy się do komisu z wózkami i kupiłam ten który przykuł moja uwagę wizualnie, poprowadziłam go w sklepie, podjęłam proby złożenia, zdjęcia gondoli, spacerowki i założenia i wszystko szło sprawnie więc wzięłam, wózek to baby design model husky, polecam, super się prowadzi.

Gość Zuzaa2
Ja najpierw dużo szukałam i czytałam. Później określiłam cechy wózka na których najbardziej mi zależy, czyli funkcjonalność, poręczność, wygodna w prowadzeniu i bezpieczeństwo i komfort dla maluszka- to wszystko znalazłam w wózku anex, który świetnie mi służy.

Gość gość
Ja zanim wybrałam idealny wózek dla dziecka to też przekopałam mnóstwo stron internetowych, słuchałam co polecają znajomi, aż w końcu zdecydowałam się wybrać wózek firmy Anex Baby z kolekcji Discovery i jestem zachwycona jego solidnym wykonaniem, funkcjonalnością, jak również designem, który inspiruje do częstszego podróżowania z pociechami, z takim sprzętem to możliwe !

Gość gość
Na Anexa Discovery wcześniej nie patrzyłam, obejrzałam z czystej ciekawości przez internet i niby wszystko pięknie ładnie ale skóra? Przecież to nie oddycha no i latem sobie tego nie wyobrażam. Może innym się podoba ale ja w tej cenie mam inny wózek upatrzony i trochę lżejszy.

Gość Mallagosska88
To nie jest tak, ten materiał jest własnie dobry, latem jest w środku chłodniej, bo izoluje. Ja mam Anex wózek i zdecydowanie drugi raz jak bym miała kupować, tez bym się na niego zdecydowała.

To pewnie samemu trzeba też się przekonać

Gość LadyMaya
Ja sporo opierałam się też na doświadczeniu koleżanek. Sama też testowałam ich wózki aby mieć pewność czy mi pasują czy nie i w ostateczności zdecydowałam się na anex z serii discovery! Wózek lekki, poręczny i bardzo wygodny. Łatwy w obsłudze i bezpieczny.

Gość MiaS
U mnie było podobnie. Dużo podpowiedziały mi doświadczone już koleżanki. Finalnie zdecydowałam się na anexa z tym, że wzięłam serię sport. Wózek wygodny, solidny, bezpieczny a przy tym łatwy w obsłudze i zwrotny!:)

Gość gość
też mam anexa, ale u mnie kiazda kolezanka innym jeździ i swoj zachwala, więc posłuchaliśmy faceta w sklepie, który najpierw posłuchał czego oczekujemy

Gość Grazia007
Ja też sobie chwalę ten wózek! ;)

Gość gośćIza90
Witam was. Ja jestem na etapie poszukiwania wózka. jestem z warszawy, gdzie można podjechać i pooglądać różne wózki? Macie jakieś sprawdzone miejsce? Na co zwracać uwagę przy zakupie?