Psychiatryk na Wodociągowej 0 Napisano Grudzień 5, 2017 Wiecie że Patryk jaki jest z Opola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychiatryk na Wodociągowej 0 Napisano Grudzień 5, 2017 Cieszcie się? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 A on chce zlikwidowac opole hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 Czemu taki avek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychiatryk na Wodociągowej 0 Napisano Grudzień 5, 2017 Bo lubię milkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 Też lubię milke, najbardziej mleczną ale te z zachodu smakują o niebo lepiej niż te nasze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Namysłów opolsk wojew Napisano Grudzień 5, 2017 To ja autor tego tematu wylogowałem się z nicku Psychiatryk na Wodociągowej i nie pamiętam hasła więc już nigdy z tego nicku nic nie napiszę:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 Tak wiem i nawet już w szkole zrobił protest uczniowski :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach