Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból, klucie w pośladku! 14tc, to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch tygodni odczuwam ból, klucie w lewym pośladku. Ogólnie nie jest on b. intensywny, ale jednak odczuwalny. Szczególnie jak długo siedzę lub leżę i chce wstać to wtedy go czuje. Jest na to jakiś sposób? Czytałam, że to normalne, ale w późniejszym etapie ciąży. Hm?

Gość gość
Idz do lekarza, to rwa nerwu kulszowego.

Gość gość
Pewnie to rwa kulszowa. Mi zaczęła dokuczać w siódmym miesiącu. U Ciebie to pewnie początek.

Gość gość
oj pamiętam w pierwszej ciąży jak mnie bolał pośladek, i to tak bardzo, ze w nocy do łazienki szlam na czworaka, nie bylam w stanie isc, serio, a nie jestem jakas delikatna, albo, się użalam nad sobą, trwalo to chyba miesiąc, albo więcej, nie pamiętam kiedy, ale chyba cos kolo polowy ciąży, mysle , ze był to 5, 6 miesiąc jakos tak. a wdrugiej ciąży meczylo mnie spojenie lonowe, okropny bol trwal długo pare miesięcy i do samego rozwiązania. okropieństwo, najgorsza ta ciaza, porod to bol, rach ciach i dzidzia jest ale okres błogosławiony to udreka dla kobiety, nie wiem kto wymyslil , ze to taki piękny stan.

Gość gość
Często spotykane w ciąży

Gość gość
Normalne. W 1 bolało mnie biodro w drugiej właśnie posladek taki ból jak hm przy skorczu lydki potem spojenie lonowe... Takie uroki ciąży.

Gość gość
Też miałam, ale dopiero w 7 miesiącu jak już dziecko naciskalo na.wszystko od środka.