Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Recaro Zero.1

Polecane posty

Gość gość

Szukam opinii na temat fotelika recaro Zero1. Czy ktoś z was może używa ten fotel? Jak z miejscem na nogi dla dziecka w tym fotelu? Słyszałem, że dziecko powinno jeździć długo tyłem i wiem, że ten model to pozwala. Czy cena 2099 jest ceną ok? Znalazłem go w tym sklepie w tej cenie https://www.bociek.eu/7389-recaro-zero1-fotelik-samochodowy-0-18-kg.html

Gość gość
czym dłużej dziecko jeździ tyłem tym dla nie bezpieczniej, odwracając dziecko roczne przodem do kierunku jazdy przy każdym hamowaniu nadwyrężamy kręgi szyjne, a przy mocnym uderzeniu możemy je nawet zerwać, każdy fotel tyłem do kierunku jazdy nie ma za dużo miejsc na nogi, ale to nie przeszkadza dzieciom tylko najczęściej dorosłym, dzieci układają nogi najczęściej na tzw. kokardkę (można poszukać zdjęć dzieci w rwf na internecie) co do recaro to bardzo bezpieczny fotel jeśli tylko pasuje do auta. Proponuje znaleźć w swojej okolicy sklep który dobrze dopiera fotel i tam najlepiej pomogą i dobiorą fotel, poczytaj też o fotelach rwf na internecie aby poszerzyć wiedzę :)

Popieram osobę wyżej :) Fotelik musi pasować do Twojego dziecka i samochodu, bo w przeciwnym razie wydasz sporo pieniędzy, a na nic się to zda :) Jeśli jesteś z okolic Warszawy lub Chorzowa, to polecam Ci fotelik.info - takie centrum bezpieczeństwa, gdzie wjeżdżasz do samochodem do salonu wypełnionego fotelikami. Tam Panowie technicy dobiorą Ci fotelik, który będzie tak zamontowany, że ani drgnie! :D Widziałam na własne oczy, więc polecam z czystym sercem. Tutaj masz ich stronę ----> https://fotelik.info Moim zdaniem są najlepsi na rynku.