Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię chodzić do ginekologa

Polecane posty

Gość gość

wiem, że to brzmi nienormalnalnie, ale są to dla mnie bardzo podniecające momenty

Gość dojrzała monika
Może dla wielu osób brzmi to nienormalnie. Ale ja też lubię chodzić do ginekologa. Mam może troszeczkę ułatwione zadanie bo moim lekarzem jest mój kolega jeszcze z liceum, z którym kiedyś hm.... sprzyjałam w szkole :). A trafiłam na niego zupełnie przez przypadek. I od tego czasu u niego robię badania :).

Gość gość
U mnie jest odwrotnie. Staram się chodzić do możliwie różnych. Podnieca mnie myśl, że muszę się przed kimś praktycznie obcym tak prezentować. Uwielbiam to coraz bardziej.

Gość dojrzała monika
A zdarzyło się coś więcej niż tylko badanie ?:)

Gość gość
dojrzała monika dziś tak ,ale nie podczas samego badania , w tym samym dniu wieczorem .

Gość gość
Moniko a u Ciebie były jakieś dodatkowe atrakcje poza rutynowym badaniem?;)

Gość aaaasex
Na pewno Monike nie jeden ginekolog zaliczyl

Gość gość
Tzn od dobrych 15 lat chodzę tylko do jednego. Właśnie tego. (14.44) - tak było coś więcej. Trzy razy się zdarzyło ale zawsze podczas wizyty :)

Gość gość
To ciekawe :) uwiodłaś pana doktora, albo on Ciebie? :) W sumie taki ginekolog jeśli zapomni o profesjonalizmie, może błyskawicznie przekształcić badanie w "palcówkę" ;)

Gość dojrzała monika
To nie było żadne uwiedzenie. Napisałam, że już w liceum ze sobą"chodziliśmy" :). Na pierwszą wizytę byłam umówiona jako ostatnia tego dnia / oczywiście nie wiedziałam o tym /. Nawet podczas badania ze sobą rozmawialiśmy. Jak skończył to nagle zdjął maseczkę i pocałował mnie prosto w pochwę. Coś jeszcze powiedział, że nadal jestem smaczna no i się zaczęło :):). I nie ukrywam, że było przefantastycznie :)

Gość gość
Ja nie miałam przygód związanych z badaniem. Ale fakt, że leżę nagusieńko rozstawiona przed obcym facetem przysparza mi trudne do opisania wrażenie. Trochę zdradza mnie moja bardzo wilgotna pochwa. Wtedy jestem konfrontowana z uważnym spojrzeniem. Może mi się tak tylko wydaje, ale te badania bywają czasem nieco dokładniejsze niż byłoby to niezbędne. Wszystko jedno. Uwielbiam prezentować się nago. Z każdej strony

Gość gość
Szkoda, że nie można się badać co tydzień. Ale rozważam alternatywę: mieszana sauna.

Gość dojrzała monika
( 15.22 ) - całkowicie się z Tobą akurat zgadzam :). Ja mam tak bardziej podczas badań mammograficznych. Zupełnie celowo ubieram się w miarę skromnie i czuję taki sympatyczny dreszcz kiedy zdejmuję bluzkę i stanik przed lekarzem. A, że piersi podobno mam fascynujące mężczyzn to tym bardziej lubię robić wrażenie :)

Gość gość123543
Bardzo chciałbym byc ginekologiem lub byc z Wami kobiety z tego wątku na takich badaniach...

Gość gość
Zwykła prowokacja ginekologa z braku pacjentek. Ja chodzę raz na dwa trzy lata i zawsze przy badaniu cipki jest partner widzi by nie doszło do zarażenia pochwy bo rękawiczki chronią tylko ginekologa. Również zabezpiecza przed takim badaniem. ...Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek Andrzej Plęs a.ples@nowiny24.pl Również partner wspierał porody mam zawsze Prawo do obecności osoby bliskiej. Również przy badaniu ginekolog pobiera materiał do cytologii.

Gość gość
Mammografia często UAKTYWNIA RAKA!

Gość gość
Gdy nie ma potrzeby nie chodzi się do żadnego lekarza bo gabinety lekarskie i szpitale nawet bloki operacyjne to wylęgarnia wirusów i bakterii.