Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K899

Dziewczyny macie kochanka?

Polecane posty

Gość K899

Witam. Swój post kieruję do kobiet, które mają kochanka. Napiszcie dziewczyny jak poznaliście swoich kochanków. Jestem młodym (28l) wysokim 187cm, wysportowanym, szczupłym i przystojnym facetem ale mam problem. Szybko nudzę się w związku i jestem bardzo zajęty, nauka, treningi 5 razy w tygodniu, praca. A seks uwielbiam. Jak najprościej znaleźć sobie kochankę? Nie mam za wiele czsu aby chodzic po klubach czy pubach. Max raz w tygodniu kiedy mam wolne od treningów, nauki i pracy. Pozdrawiam!

Gość gość
Jest to moja osobista sprawa a na tym forum nie bede sie chwalic, a po drugie to wole sie z kims walic a nie chwalic

Gość dojrzała monika
K399. Miałam kiedyś kochanka. Z opisu wynika, że w zainteresowaniach podobny do Ciebie. Praca, sport, zainteresowania, hobby !!!. Spotykaliśmy się raz w tygodniu chociaż dla mnie było to za mało :):). Trwało to półtora roku i się rozstaliśmy.

Gość K899
Jak się poznaliscie? Jak to się stało że zostaliście kochanlami.

Gość dojrzała monika
Na treningach koszykówki. Miły, uroczy, inteligentny, rozmowny :). Ciacho po prostu :). Przy trzeciej chyba kolacji położył mi dłoń na udzie / mini spódniczka i wszystko jasne prawda /. Nie broniłam sie ! No a potem już z górki :). Dawne czasy.

Gość dojrzała monika
Byłam dużo starsza od niego, więc byłam trochę niepewna i skrępowana a jednocześnie podniecona :) Miałam wtedy 38 lat, a on 26. Był pewny siebie, naturalny i bardzo męski jak na swój wiek. Był świetny w łóżku, oddany. Z nim na nowo miałam mokre orgazmy z wytryskiem!

Gość gość
Będąc w związku i robić boki z kochankiem to obrzydliwe i lubi się zemścić gdy się wyda związek się rozpada a często byśmy tego nie chciały i mamy wtedy reflaksję i czarną rozpacz. Mamy seks z drugą parą i jest to za zgodą wszystkich uczestników. Również nawet pozycje w jakich robimy to z kochankiem czy kochanką są wcześniej ustalone. Najbardziej lubię w obie dziurki.

Gość K899
Nie interesuje mnie jak To robicie. Jestem ciekaw gdzie i w jakich okolicznościach poznaliście swoich kochanków.

Gość gość
W lokalnych ogłoszeniach w miejscowościach około 50 km od nas. Tak by można stworzyć stały układ i tylko w grę wchodzą pary i ja jako z chłopakiem jesteśmy parą. Jest bardzo ryzykowne spotkanie się samej z nieznajomym i uprawianie seksu. Pierwsza para nie była tym na co liczyliśmy bo umawiamy się wczesniej w kawiarniach. Druga para była młodsza od nas i mój chłopak spytał czy możemy obejrzeć członka i pokaże swojego w tym celu poszliśmy do toalety gdzie mój chłopak i kochanek przy nas z jego dziewczyną zdjęli spodnie. By doszło do wzwodu złapałam kochanka za członka a kochanka mojego chłopaka. Po obejrzeniu umówiliśmy się na sobotni seks omawiając szczegóły przy kawie. Dalsze pikantne szczegóły pomijam. Jesteśmy z tą parą do dziś raz na tydzień na dwa jak dojdzie czas spotykamy się. Uprawiamy seks różnorodny ii bez gumy.

Gość 40latek na kawie
Niektóre mają nawet dwóch i więcej. Taka obyczajowość.

Gość gość
Romansu się ma.A nie gada o nich,czyta, czy ogląda filmy

Gość gość
Znam taką męzatkę (30l),co zawsze ma dwóch,a przechodnio trzech,jeden idzie w odstawkę i automatycznie pozostaje dwóch :D.Z mężem w niedzielę chodzą na spacer trzymając się za rączkę :D

Gość gość
Ja swojego poznałam na studiach zaocznych. Od razu mieliśmy się ku sobie. On miał 27 lat, ja 35.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji