Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzenka9113

Oczyszczacz powietrza Xiaomi

Polecane posty

Gość gość
Przedświąteczny spam Sferisa. :O

Gość gość
ja polecam, ale kupić na gearbest.com jest dwa razy tańszy :)

"ja polecam, ale kupić na gearbest.com jest dwa razy tańszy" Posiadasz go ?? używałeś/aś go ?? Mam dwoje malutkich dzieci i zależy mi żeby rzeczywiście dobrze oczyszczało powietrze. Nie chce również przepłacać za firmę.

Gość hanka_1
To jeden z tańszych modeli, nie ma mowy o przepłacaniu :) tu masz recenzję http://ranking-oczyszczaczy.pl/recenzje/xiaomi-air-purifier-2-i-air-purifier-pro/ uczucia mam ogólnie mieszane ze względu na brak jonizacji (jest to też wskazane w recenzji, że za tą cenę można znaleźć oczyszczacze z tą funkcją). Nie mniej jednak to jeden z popularniejszych modeli.

Gość ewelina_g
Jak dla mnie to Milla Home to dobry oczyszczacz. Dowiedziałam się o nim od znajomej, której syn jest astmatykiem i dużo mi daje obecność takiego oczyszczacza w domu. My też mamy Milla i jestem zadowolona

Gość płetna
teraz pojawia się oczyszczacz Roger (litlle i zwykły). marka Stadler Form. ciekawe jakie będą opinie.

Gość Wiola__82
ewelina-g . Z danych technicznych tak chwalonego przez Ciebie oczyszczacza Milla : Na ile starcza filtr - 80 dni. Chyba komentarz zbyteczny... Dobre oczyszczacze to półka powyżej 1000 zł. Milla pisze Filtr HEPA E11 - tylko że to nie filtr HEPA tylko EPA o słabej filtracji. Dzisiaj porządny oczyszczacz powietrza powinien mieć HEPA H13. Reszty nawet mi się już nie chce komentować.

Gość Werosinka
miałą moja siostra... masakra. :/ teraz wymieniła go na roger little od stadler form i różnica jest ogromna, dosłownie czuć to w mieszkaniu. no ale co jakość to jakosć, lepsze filtry itd... zależy kto co potrzebuje, ja sama mam zamiar kupić oczyszczacz tego typu z tym, żę chyba skuszę się na roger, czyli większy model

Gość Pulmicortis
Albo filtr HEPA H14- bo takie też są ;) Zresztą ja sie przymierzam własnie do kupna oczyszczacza powietrza a z tego co tutaj widzę, to sklep ma ogromny wybór ;) https://goodair.pl/sklep/ideal-ap-40-pro/

Gość mwp_biz_pl
Modeli jest mnóstwo także ciężko z góry polecić wyłącznie jednego producenta bądź własnie model jeżeli nie znamy dokładnych potrzeb danej osoby. Dlatego zapraszamy do naszego sklepu gdzie na pewno dużo łatwiej będzie Państwu podjąć dobrą decyzję jednocześnie z możliwością skorzystania z pomocy naszej obsługi klienta i opcji darmowej dostawy. Pozdrawiamy :)

Gość NataliaFaron

Moja znajoma ma i mówi, że kompletnie się nie sprawdza. My zdecydowaliśmy się na https://airdog.pl/ . Ma on dużo lepsze filtry które przechwytują cząsteczki do 0.0145 μm. Może więc usunąć niemalże wszystkie szkodliwe zanieczyszczenia. Jest zdecydowanie bardziej skuteczny w zakresie oczyszczania powietrza niż filtry HEPA.

Gość mwp_biz_pl

No niestety problem ze smogiem jest naprawdę duży dlatego, dlatego warto przynajmniej w swoim domu zadbać o jak najlepszą jakość powietrza. Dlatego zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu mwp.biz.pl/ w którym znajdziesz ich szeroki wybór w dobrych cenach i do tego w razie wątpliwości nasza obsługa klienta również postara Ci się skutecznie pomóc.  Pozdrawiamy!

Gość Alicja

Mam Xiaomi i uważam, że był to świetny zakup. Kupiłam go jakoś pod koniec zeszłego roku na stronie www.techwish.pl. Lepsza jakoś powietrza odczuwalna już przy pierwszym użyciu. Oczyszczaczem można sterować za pomocą aplikacji po połączeniu się z wifi. Mam małe dziecko, także możliwość ustawienia trybu nocnego uważam za duży plus.