Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozytywne i negatywne testy ciążowe

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam pytanie . 1.11 dostałam @ od 2dc do 6 byłam na clo owulacje prawdopodobnie miałam miedzy 11-12 dc gdyz bardzo bolal mnie lewy jajnik od 15 dc gdzies zaczely sie bole podbrzusza i trwały do 27dc w 28 dc testowałam i test był pozytywny 2 grube krechy dla pewnosci postanowilam zrobic kolejny test nastepnego dnia i test rowniez byl pozytywny ale 2 kreska niewyrazna byla wiec to mnie zaniepokoilo wiec odczekalam kilka dni i zrobilam cyfrowy test w 32dc i okazal sie negatywny dzis w 36dc @ dalej brak a test byl negatywny w sobote ide do gina prywatnie do mieszkam za granica i na bete szybka nie mam co liczyc . Ale strasznie sie martwie nie wiem co mam myslec czy ktoras miala podobnie i byla w ciazy czy nie ? A moze mi sie cos tam porobiło :(( prosze pomozcie

Gość gość
Tak to jest jak sie za sxybko robi ..ciaza mogla sie poronic zanim sie Cos zadzialo..poprostu

Gość gość
Wydaje mi się test zrobiłam w dniu spodziewanej @więc nie ma mowy że za wcześnie po za tym jakbym miała ją poronić to już by się coś działo albo @ by juz przyszla i czytalam gdzies na innych forach ze nawet przy ciazy obumarlej dalej przez jakis czas testy wychodza pozytywne

Gość gość
A nie miałaś zastrzyku na pęknięcie? I dlaczego przy clo nie masz monitoringu????? Najlepiej to poronienie, bardzo częste na tym etapie.

Gość gość
Niestety co kraj to obyczaj nie robili mi monitoringu w 1szej ciazy udalo sie jakos bez zastrzyku i bez monitorowania ale bylam kilka razy na clo ze 4 razy po 3 cykle mialam ostatnia szanse albo skierowanie na laparoskopie i w ostatnim cyklu sie udalo. Teraz znowu zaczely sie starania i moj 1szy cykl mam za soba 1 poronienie i wiem ze do samego konca wychodzily mi testy pozytywne a pamietam ze wtedy uparlam sie i nie robilam dobrze do 40dc i w 41 dc byl pozytywny test wiec moje pytanie brzmi o co chodzi z tymi testami

Gość gość
Jesli bym teraz poronila to na bank testy wyszly by pozytywne jeszcze i na pewno coś by mnie bolało a tu cisza

Gość gość
11.01 nieprawda. Takie wczesne ppronienia najczesciej dzieja sie w terminie okresu.

Gość gość
Ps. Wtedy gdy poroniłam okazało sie puste jajo a testy pozytywne wiec zastanawia mnie co sie tam dzieje

Gość gość
No właśnie to czemu dalej nie mam @ jesli poronienia dzieja sie w terminie @?

Gość gość
Za chwile bedziesz miala.

Gość gość
A jakiej czułości były te testy?

Gość gość
Bardzo czule clearblue wykrywajace ciaze niby na 6 dni przed miesiaczka