Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka w szkole jest dla mnie nie mila a po za szkola odwrotnie

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumie tego.Mam 12 lat.W klasie mam kolezanke z ktora znam sie od przedszkola.Od jakiegos czasu w szkole jest dla mnie nie mila, nawet bywa zlosliwa.A po za szkola jest ok.Po szkole dzowni do mnie, pisze sms.Jak spotkamy sie w miescie przypadkiem- to jest dla mnie bardzo mila.Cieszy sie ze spotkania.Jest mi przykro z tego powodu ze tak mnie traktuje.Ale niewiem dlaczego?O co jej chodzi?

Gość gość
bo ma wredny charakterek dlatego olej ją

Gość gość
A po tem przeprasza mnie.I tak w kółko.Jak ja ignoruje to sie wkurza i robi tak ze ja jestem ta zła.

Gość NOVA CE GLIWICE
Pomożemy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa cały rok! Wystarczy 1 rok by zostać specjalistą ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Specjalista do spraw dietetyki, Opiekun Medyczny, Rejestratorka Medyczna, Technik Handlowiec, Technik Elektryk, Organizator Imprez Ślubnych. Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Zwycięstwa 50/2, Gliwice, tel.: 794 400 162, mail: gliwice@nova.edu.pl lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl

Gość gość
Powiedz jej prosto z mostu ,,Jesteś dwulicowa.Nie chce mieć takiej koleżanki." Miej odwagę i się jej postaw.Miej gdzieś jej uczucia.Liczy się Twoje zdanie.Jak się jej teraz postawisz to w przyszłości będzie Ci łatwiej takim ludziom dawać do zrozumienia ze nie są warci Twojej przyjaźni.