Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szlachta nie pracuje, a plebs im kupuje szlachetne paczki, żal mi polaczków

Polecane posty

Gość gość

a potem to bydło się chwali na fejsie co od frajerów za darmo dostali,jakimi wy jestescie zj******i kretynami, w polsce nie ma zadnej biedy, zwykłym nierobom, patologiom typu wielodzietne szmaciska dajecie prezenty

Gość gość
Takie czasy. W tym Kraju najgorzej mają Ci co ciężko pracują na nierobów często 1,5 a nawet 2 etaty równocześnie :( Pracowitość i uczciwość w tym kraju się kara i nazywa frajerstwem. Kombinatorykę, złodziejstwo i socjal nazywa się zaradnością ;)

Gość gość
dokładnie. a akcja pomóż dzieciom przetrać zimę. jakim dzieciom? dzieci teraz maja 500+

Gość gość
Autorze bardzo brzydko się wyraziłeś, ale zgadzam się z sensem wypowiedzi.

Gość gość
to samo mysle a jak czytam anonse w szlachetnej paczce z mojego miasta to mnie szlag trafia. 30-letnia baba i jej maz w tym samym wieku i uwaga 8(!!!!) dzieci w 1 pokoju i kuchni bez łazienki. JPRDLE czemu oni się tak mnoza?

Gość gość
Wszystko przez naiwnych ludzi, którzy kupują prezenty na tą szlachetną paczkę. Jestem za udzielaniem pomocy biednym, ale takim, którzy znaleźli się w trudnej sytuacji nie na własne życzenie - np. ciężko zachorowali i nie mogą pracować, a poza tym pomoc nie powinna polegać na kupowaniu d**ereli, na które przeciętnie zarabiającym ludziom jest nieraz ciężko odłożyć. Wiele ogłoszeń na stronie szlachetnej paczki to kpina.

Gość gość
Tak , ale ta 8 dzieci nie jest niczemu win a niestety ze rodzice nie mysla..

Gość gość
to sobie policz 500 x 8. wynik juz znasz. dziekuje za uwage.

Gość gość
Masakra z tym żebractwem w Polsce. Ukradli 2 tysiące zakładów pracy i każą społeczeństwu na patolę żebrać...