Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy stosujecie się do rad Ani Lewandowskiej?

Polecane posty

Gość gość

oglądacie , ważycie i wąchacie swoje kupki, aby na bieżąco monitorować stan swojego zdrowia? Czy tworzycie atlas kupek, czy tylko prowadzicie tabelkę w Excelu?

Gość gość
Generalnie to generalizujesz bardzo, ale kontrola wypróżniania jest bardzo istotna, bo w ten sposób możemy dowiedzieć się od naszego organizmu czy posiłki, które mu podajemy są właściwe, czy prosukty które spożywamy są w 100% trawione, kolor i kształt bardzo dużo może nam powiedzieć o problemach w naszym układzie trawiennym, więc... nie śmiej się proszę z tego, bo to serio bardzo istotne. Nie mówię, żeby mierzyć, ważyć, sprawdzać temperaturę etc ale to właśnie co z siebie wydalamy mówi najwięcej o stanie zdrowia naszego układu pokarmowego. U mnie na przykład, dzięki prowadzeniu kontroli udało się zauważyć w odpowiednim momencie bardzo cieżkie schorzenie jakim jest nadrważliwość jelita grubego i udało mi się je unormować na tyle, że w chuwli obecnej nie przeszkadza mi ono w codziennym funkcjonowaniu! No i teraz tak, poza dietą istotne też były dla mnie iqacai, nie tylko na odchudzanie po latach zaniedbań ale też na właśnie poprawienie perystaltyki jelit

Gość gość
A czy wiecie gdzie można kupić taką kamerę, co się instaluje w muszli klozetowej, która automatycznie sprawdza jakość kupki i alarmuje w razie anomalii sygnalizujących chorobę?

Gość gość
A w sklepie Ani nie znalazłaś?

Gość gość
Zazdroszczę Ani tego wysportowanego tyłka. Przy tak silnych mięśniach to Ania musi robić kupki w kształcie spaghetti.